Search

+373 (22) 88-44-84

Deschide Cont Demo

Politica Privata

Tranzactionarea pe un cont de test (demo) este un antrenament ce va pregateste pentru tranzactionarea reala pe pietele financiare.

Testati-va cunostintele si aptitudinile, ajutandu-va de conturile demo oferite de TeleTrade.

Contul demo va permite:
Sa va formati aptitudinile in tranzactionare, fara sa va riscati proprii bani

Prin utilizarea platformei de tranzactionare MetaTrader, puteti sa efectuati tranzactii reale cu instrumente financiare reale in timp real. Orice se intampla pe piata la un anumit moment dat, are efect asupra rezultatelor tranzactiilor dvs. Pierderile potentiale sunt virtuale.

Aplicati cunostintele dobandite in practica

Tot ce ati invatat in urma participarii la cursurile TeleTrade sau pe cont propriu, pot fi puse acum in practica. Strategii convetionale care si-au dovedit eficacitatea, idei competitive de investitie, presupuneri intuitive si trucuri - incercati diferite metode, pentru ca pana la urma nu aveti ce sa pierdeti.

Pregatiti-va sa tranzactionati pe un cont real (live)

Prin tranzactionarea pe un cont de test, va puteti evalua potentialul de trader si sa castigati incredere. Dupa aceea, sunteti pregatit sa va deschideti un cont real si sa faceti profituri reale! Puteti sa va deschideti singuri un cont de test sau unul dintre consultantii TeleTrade va va ajuta sa faceti acest lucru. Va rugam sa contactati consultantul nostru prin completarea acestui formular.

Va rugam sa completati si sa trimiteti acest formular si consultantul nostru va va contacta in cel mai scurt timp. Va vom explica cum sa va deschideti un cont demo si va vom raspunde la toate intrebarile.

Deschide un cont demo

Politica Privata

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus