Search

+373 (22) 88-44-84

Beneficii in Tranzactionare si Oferte Speciale

TeleTrade a elaborat o serie de beneficii in tranzactionare si oferte speciale pentru clientii sai. Beneficiile de tranzactionare sunt valabile pe perioade nedeterminate de timp, iar ofertele speciale au perioade determinate! Urmariti actualizarile de pe site-ul nostru si nu ratati nici o oportunitate de a va deschide sau a va alimenta contul dvs in conditii favorabile!

 • Beneficii de Tranzactionare

  Beneficiile de tranzactionare pot fi folosite pentru a compensa o parte din cheltuielile din tranzactionare si, deasemenea, la stabilirea unui istoric, pentru a beneficia de premii de loialitate in numerar, ce pot fi transferate in contul dvs bancar!

 • Oferte Sezoniere

  Pentru a afla ultimele oferte si termenii si conditiile aplicabile, va rugam sa luati legatura cu sediul dvs local TeleTrade

12% Program de Recompense si Economii

12% Program de Recompense si Economii – Obtineti venituri suplimentare prin economisirea banilor din tranzactionare in valoare de pana la 1% pe luna din capitalul propriu

Minimize
 • Ofertele sezoniere au date de expirare.
 • Ofertele de sezon nu anuleaza avantajele provenite din programe VIP sau ofertele permanente.
 • Va rugam sa luati legatura cu unul din consultantii TeleTrade pentru a afla mai multe informatii despre ofertele speciale valabile.
Minimize

Aplicati pentru un
beneficiu de tranzactionare

Politica Privata

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus