Search

+373 (22) 88-44-84

Tipuri de conturi

ALĂTURAŢI-NE
 • Multiple posibilitati de tranzactionare, in dependenta de dorintele Dvs.

 • Broker cu peste 200 de instrumente

 • Executarea rapida a ordinelor pentru toate conturile

 • Pirghie de la 1:5 pina la 1:500 pentru a fi potrivita oricarui trader

 • Pirghie de la 1:5 pina la 1:500 pentru a fi potrivita oricarui trader

Tipuri de conturi

Standard

NDD
Trading Platform Metatrader 4 Metatrader 4
Tpul de spread Variabil Variabil
Executare Instant Execution Market Execution
Pirghie Pina la 1:500 Pina la 1:500
Simboluri 5 sau 3 5 sau 3
Lot Minim 0.01 0.01
Spread De la 1.1 pip De la 0.8 pip
Comision NU DA
Margin call/stop out 70%/20% 70%/20%
Re-Quotes DA NU
MT Hedging DA DA
Instrumente FX si CFD (Peste 200 instrumente) FX si CFD (Peste 200 instrumente)
Valuta cont EUR sau USD EUR sau USD
Deposit minim

Conditiile tranzactionarii


Standard

Cont de tranzactionare specific platformei MetaTrader 4, cu spread-uri fixe si executarea ordinelor la pretul clientului (Instant execution)


NDD

Cont de tranzactionare in platforma MetaTrader 4 cu executarea ordinelor la pretul de piata prin pread-uri volatile si preturi de piata, fara recotari.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus