Search

+373 (22) 88-44-84

Terminology

Terminologie:

Investor clientul companiei care si-a inregistrat contul de tranzactionare prin serviciul TeleTradeInvest ca si cont de investitor, cu scopul copierii in contul sau a tranzactiilor traderului ales din clasament.

Trader clientul companiei TeleTrade care si-a inregistrat contul de tranzactionare prin serviciul TeleTrade Invest ca si cont de trader. Traderul nu este persoana care gestioneaza fondurile investitorului, ci este doar un furnizor de tranzactii care se copiaza in contul de tranzactionare al investitorului.

Furnizor de tranzactii cont de tranzactionare de pe care se desfasoara copierea tranzactiilor pe alte conturi atasate la acest cont prin intermediul serviciului TeleTrade Invest.

Cont privat contul traderului care nu este publicat pe site-urile companiei.

Cont public contul traderului care face parte din clasament si este vizibil pentru toti clientii companiei.

Contractul traderului cod unic personalizat prin serviciul TeleTrade Invest care reprezinta oferta traderului. Folosind acest contract, investitorul incepe o colaborare cu traderul.

Oferta traderului o propunere potentialilor investitori de a-si atasa conturile de tranzactionare la contul traderului, in baza conditiilor stabilite:

 • Comisionul traderului suma stabilita de trader in baza careia se calculeaza comisioanele pentru tranzactiile cu profit si se repartizeaza profitul intre trader si investitor.
 • Perioada Contabila este acea perioada (din momentul initierii colaborarii dintre Investitor si Trader sau din data efectuarii ultimei plati dintre Investitor si Trader) dupa care se efectueaza operatiuni de plata dintre Investitor si Trader. Platile periodice se fac in ultima duminica a lunii.

Replicarea (copierea) tranzactiilor copierea tranzactiilor din contul traderului in contul de tranzactionare al investitorului.

Coeficient de replicare a tranzactiilor coeficient de copiere al tranzactiilor din contul traderului in contul investitorului, stabilit de investitot la momentul atasarii contului investitorului in contul traderului.
Comisionul pentru tranzactie se calculeaza reiesind din rezultatele financiare dupa inchiderea tranzactiei, indiferent de persoana care a gestionat ordinul. Comisionul se debiteaza din contul investitorului printr-o operatiune cu mentiunea: «cmsn lock for re. #ticket ordin investitor» si se pastreaza pe un cont bufer special pana la momentul achitarilor reciproce dintre investitor si trader.

Achitari reciproce proces de distribuire a comisioanelor acumulate dintre conturile de tranzactionare ale investitorului si traderului.

Restituirea comisionului transferarea in contul de tranzactionare al investitorului a unei parti din comisionul traderului, in timpul achitarilor reciproce. Restituirea comisionului investitorului se face printr-o operatiune in contul investitorului cu mentiunea: «cmsn return from numar cont trader».

Remunerare transferul unei parti din comisionul traderului in contul de tranzactionare al traderului, in timpul achitarilor reciproce. Remunerarea traderului, luand in considerare comisioanele companiei, se face printr-o operatiune in contul de tranzactionare al traderului cu mentiunea: «cmsn from numar cont investitor».

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus