Search

+373 (22) 88-44-84

PARTENERI

PROGRAM TELETRADE DE PARTENERIAT

Fie că sunteți interesat în programe de parteneriat sau căutați doar oportunități de afaceri online, sunteți în locul potrivit! Programul nostru de parteneriat este conceput pentru a oferi fiecărui utilizator de internet instrumentele necesare pentru a lucra eficient de la domiciliu și pentru a obține venituri suplimentare.

Misiunea noastra este sa oferim partenerilor nostri un program la cele mai inalte standarde si planuri de recompensare a comisiilor pentru a îi ajuta sa-si maximizeze castigurile. Tot ce trebuie să faceți este să ne promovați pe blogul, pe site-ul dvs. web sau pe orice altă activitate online pe care o desfășurați și să primiți recompense pentru fiecare client pe care îl aduceți.

man

Cine este un partener?

Un partener afiliat este cineva care promovează un produs sau un serviciu potențialilor clienți în schimbul unor comisioane. Programul nostru partener afiliat vă oferă oportunitatea de a câștiga un venit substanțial, continuu, prin trimiterea clienților la compania TeleTrade. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați traficul site-ului sau blogului dvs. și să primiți cu generozitate recompense pentru fiecare client calificat pe care îl aduce activitatea dvs de promovare

Cine poate devein partener?

Un partener afiliat ar putea fi cineva care gestionează:

affiliate program for web administratorsWebsite
affiliate program for forum managersForum
affiliate program for blog managersBlog
affiliate program for social network managersRetea sociala

Mulți clienți TeleTrade beneficiază deja de programul nostru de afiliere, primind un flux continuu de venit cu un efort minim. Veți găsi programul nostru complet transparent și flexibil:
este cel mai simplu mod de a face bani!

Alăturaţi-vă!

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus