Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Yandex N.V.

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Yandex NV este o companie de IT, care opereaza cel mai mare motor de cautare din Rusia, avand o cota de piata de 60%. Principalul obiectiv al companiei a fost sa dezvolte motorul de cautare, dar de-a lungul anilor, Yandex a crescut si a inceput sa ofere o gama variata de produse si servicii. In prezent, Yandex ofera 50 de servicii, iar printre cele mai populare enumeram Yandex Search, Yandex Images, Yandex Mail, Yandex Disk, Yandex Maps, Yandex News si Yandex Translate.

Yandex opereaza si in Ucraina, Bielorusia, Kazakhstan si Turcia. In 2014, compania s-a clasat pe locul 4 in topul motoarelor de cautare din lume. Din 2014, Alexa.com a clasat yandex.ru pe locul 22 in topul celor mai populare site-uri din lume si pe locul intai in Rusia. In martie 2014, compania a achizitionat startup-ul israelian KitLocate, companie ce dezvolta tehnologie mobila, oferind userilor oportunitatea de a colecta date in timp real.

Angajati: 5,000

Anul fondarii: 2004

Sediul central: Moscova, Rusia

Site-ul oficial: www.yandex.ru

Key Financial Indicators and Ratios
Venitul per actiune (EPS): 0.79
EPS estimat pentru urmatorul an: 1.15
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.21
EPS estimat pentru anul curent: 0.74
Information on the company's shares
Capitalizare: 11.09
Raport Short: 0.33
Volumul mediu: 2661430
Volum: 1769173
Modificare saptamanala: 3.52
Modificare lunara: -19.82
Modificare trimestriala: 4.31
Modificare anuala: 49.93
Modificare YTD: 4.31
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 33.83
Pretul: 34.11
Modificare: +0.28

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus