Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Wal-Mart Stores

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Wal-Mart Stores este o companie Americana de retail, ce administreaza o retea de departamente de reduceri si depozite. Compania opereaza sub brandul Walmart in America si Puerto Rico. Opereaza ca Asda in Marea Britanie, Seiyu in Japonia si Best Price in India. Mai mult decat atat, are operatiuni si in Canada, Mexic, Brazilia si Argentina. Compania are trei segmente: Walmart USA, Walmart International si Sam’s Club.

Wal-Mart, ofera si servicii financiare, inclusiv, transferuri de bani, carduri prepaid, transferuri bancare, plati ale facturilor si schimb valutar. In completare, compania lucreaza cu banci care ofera programe financiare. Din martie 2014, Wal-Mart administreaza 11,302 de hypermarket-uri si supermarket-uri in 27 de tari, comercializand alimente si bunuri industriale. Wal-Mart este cel mai mare operator de magazine retail, cel mai mare angajator privat si cea mai mare companie din punct de vedere al veniturilor din lume (Fortune Global 500, 2014).

Angajati: 2,200,000

Anul fondarii: 1962

Sediul central: Bentonville, Arkansas, SUA

Site-ul oficial: www.walmart.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 4.093
Dividende: 2.040
Randament din dividente: 2.310
Venitul per actiune (EPS): 4.162
EPS estimat pentru urmatorul an: 4.630
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.330
EPS estimat pentru anul curent: 4.370
Vanzari Q/Q: 0.095
Information on the company's shares
Capitalizare: 263.86
Raport Short: 5.860
Volumul mediu: 8667260
Volum: 4099461
Modificare saptamanala: 2.84
Modificare lunara: -4.62
Modificare trimestriala: -10.67
Modificare anuala: 20.72
Modificare YTD: -10.67
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 87.310
Pretul: 88.329
Modificare: +1.019

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus