Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Volkswagen AG

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Volkswagen AG este un grup multinational German de automobile. Grupul este unul dintre cele mai mari producatori auto, fabricand automobile, SUV-uri, camioane, utilitare, motociclete si motoare. Volkswagen AG produce automobile sub brand-urile Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Skoda, Porsche (din 2011), MAN, Scania, Neoplan, Ducati si Volswagen.

Are doua mari segmente: servicii financiare (se ocupa cu finantarea, leasing-ul si managementul de flote) si auto (automobile, vehicule comerciale si departamentul Porsche Holding).

Volkswagen este cel mai vandut brand al grupului si cel mai mare producator auto German. Potrivit 24/7 Wall Street website, Volkswagen Golf, Beetle si Passat sunt in top 10 cele mai vandute masini din toate timpurile. Volkswagen este clasat pe primul loc in cheltuirea fondurilor pe cercetare si dezvoltare, fata de ceilalti producatori auto (2011). Grupul multinational detine 48 de companii auto in 15 tari europene si 6 tari din America, Asia si Africa si are operatiuni in peste 150 de tari din lume. Volkswagen AG este o componenta a indicelui DAX.

Angajati: 370,000

Anul fondarii: 1937

Sediul central: Wolfsburg, Germany

Site-ul oficial: www.volkswagenag.com

Key Financial Indicators and Ratios
Information on the company's shares
Modificare saptamanala: -100
Modificare lunara: -100
Modificare trimestriala: -100
Modificare anuala: -100
Modificare YTD: -100

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus