Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

The Travelers Companies, Inc

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Travelers Companies este o companie de asigurari americana, ce ofera asigurari pentru bunuri si personale pentru agentii guvernamentale, companii, asociatii si persoane fizice. Travelers opereazza o retea de 14,000 agentii independente si brokeri si are sedii in fiecare stat din SUA, precum si in Marea Britanie, Irlanda, Singapore, China, Canada si Brazilia.

Compania isi ofera serviciile prin trei diviziuni:

 • Personal Insurance - asigurari auto, de locuinta si alte produse pentru persoane fizice.
 • Business Insurance - servicii de asigurari pentru bunuri si accidenta in SUA.
 • Bond and Specialty Insurance - raspundere financiara, de crima si garantie de afaceri. prin utilizarea unor procese de subscriere bazate pe credit. Ofera totodata si produse pentru asigurarea bunurilor si in caz de accidente ce sunt comercializate la scara globala.

Travelers este pe locul doi in oferirea de asigurari comerciale pentru bunuri si pe locul trei pentru asigurarile personale. Din 2009, actiunile Travelers fac parte din componetele Dow Jones Industrial Average.

Angajati: 31,000

Anul fondarii: 1853

Sediul central: New York City, USA

Site-ul oficial: www.travelers.com

Key Financial Indicators and Ratios
Totalul pasivelor: 77.844
Dividende: 2.88
Randament din dividente: 2.17
Venitul per actiune (EPS): 10.04
EPS estimat pentru urmatorul an: 9.55
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 2.44
EPS estimat pentru anul curent: 7.51
Information on the company's shares
Capitalizare: 36.81
Raport Short: 4.27
Volumul mediu: 1618840
Volum: 1006573
Modificare saptamanala: -2.05
Modificare lunara: -4.31
Modificare trimestriala: -1.72
Modificare anuala: 10.68
Modificare YTD: -1.72
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 132.45
Pretul: 133.39
Modificare: +0.94

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus