Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Microsoft Corporation

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Corporatia Microsoft (MSFT) este o organizatie americana multinationala care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii în principal legate de calculatoare. Produsele de top ale companiei sunt sistemul de operare Windows, browser-ul Internet Explorer si pachetul Microsoft Offic. Printre cele mai populare produse software se numara consolele Xbox si tabletele Microsoft Surface.

Microsoft este cel mai mare producator de software din lume si una din cele mai valoroase companii din lume. Compania este lider de piata in sistemele de operare compatibile IBM PC, precum si pe piata de pachete software birotice. Totodata produce si o gama variata de alte produse software pentru servere si desktopp-uri si opereaza in campul de cautare (Bing), in industria de jocuri video (consolele Xbox), precum și pe domeniul serviciilor digitale (dispozitivul mobil multimedia Zune, servicii web MSN și sistemul de operare Windows Phone).

Angajati: 128,00

Anul fondarii: 1975

Sediul Central: Redmond, WA, USA

Site-ul oficial: www.microsoft.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 21.729
Venit: 4.985
Totalul pasivelor: 86.551
Dividende: 1.68
Randament din dividente: 2.00
Venitul per actiune (EPS): 2.71
EPS estimat pentru urmatorul an: 3.74
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.77
EPS estimat pentru anul curent: 3.36
Vanzari Q/Q: 0.125
Information on the company's shares
Capitalizare: 639.75
Raport Short: 1.95
Volumul mediu: 19535600
Volum: 14705723
Modificare saptamanala: -10.84
Modificare lunara: -11.54
Modificare trimestriala: -2.81
Modificare anuala: 27.88
Modificare YTD: -2.81
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 83.18
Pretul: 83.06
Modificare: -0.12

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus