Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Merck & Company, Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

Information about company

Merck & Co., Inc. este una din cele mai mari companii farmaucetice din lume. Este angajata in producerea de medicamente, precum si in crearea de vaccinuri. Compania a fost fondata in 1891, ca o filiala a companiei Germane Merk KGaA, ce a fost confiscata de SUA in Primul Razboi Mondial. Este cea de-a saptea companie farmaceutica din lume dupa venituri si capitalizarea de piata.

Compania opereaza in cateva domenii terapeutice, inclusiv respirator, oncologic, cardiologic, neurologic, imunologic, boli infectioase. Totodata dezvolta si produce vaccinuri si medicamente pentru a completa nevoile medicale nesatisfacute. Merck & Co. doreste sa imbunatateasca acoperirea de medicamente, printr-un program intensiv, care nu numai doneaza medicamente, dar si care ajuta sa fie livrate persoanelor nevoiase.

Angajati: 77,000

Anul fondarii: 1891

Sediul central: Whitehouse Station, New Jersey, USA

Site-ul oficial: http://www.merck.com

Key Financial Indicators and Ratios
Dividende: 1.880
Randament din dividente: 3.230
Venitul per actiune (EPS): 1.847
EPS estimat pentru urmatorul an: 4.100
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.960
EPS estimat pentru anul curent: 3.920
Vanzari Q/Q: 0.05
Information on the company's shares
Capitalizare: 151.26
Raport Short: 1.790
Volumul mediu: 8680940
Volum: 11843272
Modificare saptamanala: -3.09
Modificare lunara: 1.26
Modificare trimestriala: -1.69
Modificare anuala: -11.41
Modificare YTD: -1.69
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 55.090
Pretul: 55.459
Modificare: +0.369

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus