Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

3M Company

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

3M Company este un conglomerat american cu o prezenta globala. Compania are sedii in 60 de tari, fabricand peste 50.000 de produse. 3M opereaza in 35 de zone, combinate in sase business-uri generale: sisteme vizuale de comunicare, produse pentru casa si birouri, produse electrice si sisteme de telecomunicatii, produse de ingrijire a sanatatii, materiale industriale si de transport, precum si materiale si instrumente pentru securitate.

 • Sisteme vizuale de comunicare (materiale pentru ecran care manipuleaza transmiterea si reflectia luminii, materiale grafice pentru publicitate si sisteme de proiectare).
 • Produse pentru casa si birou (bunuri domestice si de birou, inclusiv branduri faimoase ca Scotch®, Scotch-Brite ®, Filtrete ™, Post-it®, O-Cel-O ™,Command ™ si Nexcare ™).
 • Sisteme de telecomunicatii si produse electrice (solutii pentru energia electrica, dispozitive electronice performante si retele de telecomunicatii).
 • Sanatate (lider in fabricarea de produse medicale si materiale pentru igiena orala, precum si medicamente si sisteme medicale informationale).
 • Materiale industriale si de transport (materiale abrazive, adezivi, benzi, sisteme de filtrare si materiale speciale pentru industria aerospatiala si auto).
 • Materiale si instrumente pentru securitate (produse pentru sanatate si siguranta, senzori de miscare, echipamente si sisteme).

Angajati: 89,000

Anul fondarii: 1902

Sediul central: St. Paul, United States

Site-ul oficial: www.3m.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 8.137
Venit: 1.303
Dividende: 4.700
Randament din dividente: 2.030
Venitul per actiune (EPS): 8.767
EPS estimat pentru urmatorul an: 9.630
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 2.320
EPS estimat pentru anul curent: 9.080
Vanzari Q/Q: 0.06
Information on the company's shares
Capitalizare: 137.69
Raport Short: 1.700
Volumul mediu: 1796360
Volum: 961535
Modificare saptamanala: 7.1
Modificare lunara: -2.33
Modificare trimestriala: -2.1
Modificare anuala: 22.33
Modificare YTD: -2.1
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 230.190
Pretul: 230.725
Modificare: +0.535

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus