Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

McDonald’s Corporation

Performance of Stocks

Stock Market News

  No news

Information about company

McDonald’s este cel de-al doilea lant de fast-food din lume, servind zilnic peste 67 de milioane de clienti, in 120 de tari, cu 35,429 de restaurante. Restaurantele McDonald’s opereaza sub forma de francize, afiliate sau compania in sine. Veniturile le obtine din chirii, taxe si redevente platite de francize (28,691) si din vanzarile restaurantelor operate de companie (6500). McDonald’s este cel mai mare proprietar de bunuri materiale din lume.

In 2013, veniturile anuale au fost de 28.1057 mld$., transformand corporatia in cea de-a 90-a economie din lume. Potrivit unui raport din 2012, McDonald’s a fost pe locul 2 in lume cu privire la numarul de angajati in domeniu privat, cu 1.9 milioane de angajati, dintre care 1.5 milioane lucrau pentru francize. Principalii competitori sunt Doctor’s Associates Inc. (Subway), Burger King Worldwide and Yum!Brands, Inc. (KFC, Pizza Hut, Taco Bell).

Angajati: 440,000

Anul fondarii: 1940

Sediul central: Oak Brook, Illinois, USA

Site-ul oficial: www.aboutmcdonalds.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 0.812
Dividende: 4.04
Randament din dividente: 2.44
Venitul per actiune (EPS): 6.11
EPS estimat pentru urmatorul an: 7.00
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.54
EPS estimat pentru anul curent: 6.54
Vanzari Q/Q: 0.075
Information on the company's shares
Capitalizare: 134.95
Raport Short: 2.53
Volumul mediu: 3372880
Volum: 1728371
Modificare saptamanala: 3.06
Modificare lunara: 2.38
Modificare trimestriala: -3.3
Modificare anuala: 27.44
Modificare YTD: -3.3
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 166.91
Pretul: 166.61
Modificare: -0.30

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus