Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

The Coca-Cola Company

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Coca Cola Company este un producator de bauturi din America si distribuitor de siropuri si bauturi non-alcoolice si concentrate. Produsul principal al companiei este Coca-Cola, inventata de farmacistul John Pemberton in 1886. Formula Coca-Cola a fost ulterior cumparata de Asa Candler, ce a infiintat compania in 1892. Compania produce doar concentratul si il vinde imbuteliatorilor din intreaga lume, ce au drepturi exclusiviste asupra sticlei produsului, printr-un sistem de distributie de tip franciza.

Compania produce 5 din cele 6 cele mai vandute bauturi: Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite si Scweppes. Coca-Cola isi desfasoara activitate in America de Nord si de Sud, Euro-Asia, Africa si Pacific. Pentru a-si administra activitatea, compania are doua diviziuni principale: Sectorul de Business din America de Nord si Sectorul International Business, cu patru subdiviziuni, fiecare administrand o regiunie geografica specifica. Compania este listata pe NYSE si este componenta a S&P 500 si a indicelui DJIA.

Angajati: 131,000

Anul fondarii: 1892

Sediul central: Atlanta, Georgia, United States

Site-ul oficial: www.coca-colacompany.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 1.557
Dividende: 1.480
Randament din dividente: 3.230
Venitul per actiune (EPS): 0.947
EPS estimat pentru urmatorul an: 1.980
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.440
EPS estimat pentru anul curent: 1.900
Vanzari Q/Q: 0.11
Information on the company's shares
Capitalizare: 195.88
Raport Short: 2.900
Volumul mediu: 9205180
Volum: 4535808
Modificare saptamanala: 3.34
Modificare lunara: 4.57
Modificare trimestriala: -0.05
Modificare anuala: 7.35
Modificare YTD: -0.05
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 45.980
Pretul: 45.925
Modificare: -0.055

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus