Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Johnson & Johnson

Performance of Stocks

Stock Market News

  No news

Information about company

Johnson&Johnson este o companie farmaceutica americana, ce se ocupa cu fabricarea de produse pentru sanatate, aparatura medicala si produse pentru diagnosticare. Compania creaza o gama variata de produse cosmetice si sanitare, sub brandurile Johnson’s Baby, Clean&Clear, RoC, Band Aid and Acuvue, Neutrogena, OB, Carefree, Reach, si altele.

Johnson&Johnson are trei divizii de operare:

 • Produse pentru consumatori (baby care, produse cosmetice pentru fata, par si corp, de igiena corporala, medicamente).
 • Dispozitive medicale si de diagnosticare (produse si solutie in aria cardiologiei, chirurgiei cardiovasculare, endocrinologiei, traumatologiei, ortopediei, oftalmologiei, ingrijirii plagilor, chirurgiei plastice, medicinii sportive, sterilizarii si dezinfectarii, chirurgiei minime invazive si diagnosticarii).
 • Produse cu prescriptie (solutii la probleme medicale serioase in aria oncologiei, imunologiei si psihiatriei, precum si pentru boli infectioase, cardiovasculare si tulburari metabolice).

Compania isi investeste majoritatea fondurilor in dezvoltarea tehnologiei medicale si in metodele avansate de tratament, in cercetarea de noi medicamente, in calitatea imbunatatita si siguranta produselor si tehnicilor, in dezvoltarea educationala si profesionala a cadrelor medicale, in proiectele sociale si de caritate.

Angajati: 128,000

Anul fondarii: 1886

Sediul central: New Brunswick, New Jersey, United States

Site-ul oficial: www.jnj.com

Key Financial Indicators and Ratios
Totalul pasivelor: 55.506
Dividende: 3.3600
Randament din dividente: 2.3700
Venitul per actiune (EPS): 5.7500
EPS estimat pentru urmatorul an: 7.8400
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.9900
EPS estimat pentru anul curent: 7.2800
Vanzari Q/Q: 0.06
Information on the company's shares
Capitalizare: 376.10
Raport Short: 2.4100
Volumul mediu: 5338930
Volum: 2541146
Modificare saptamanala: 7.33
Modificare lunara: 6.37
Modificare trimestriala: 0.06
Modificare anuala: 12.09
Modificare YTD: 0.06
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 139.4100
Pretul: 140.1275
Modificare: +0.7175

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus