Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Google Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

Information about company

Google Inc. (GOOG) este o corporatie Americana ce opereaza in domeniul produselor si serviciilor legate de Internet, incluzand, motor de cautare, cloud computing, software si publicitate online. Profitul companiei provine in mare parte de la Google AdWords.

Google dezvolta o gama larga de produse, pe langa motorul de cautare, cum ar fi Gmail, Google Docs, Google Drive cloud storage si Google Plus. Totodata, produce o gama variata de produse pentru desktop, incluzand aplicatii pentru navigare, editare de poze si mesaje instant. Google dezvolta sistemul Android si browserul Chrome OS. Compania totodata s-a mutat si in aria comunicatiilor hardware, si a incheiat parteneriate cu producatori lideri.

In 2013, Alexa.com a clasat google.com, ca fiind cel mai vizitat site, in timp ce multe site-uri locale Google si site-uri detinute de Google, precum Youtube si Blogger, au fost clasate in top 100.

Angajati: 52,000

Anul fondarii: 1998

Sediul central: Mountain View, California, United States

Site-ul oficial: www.google.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 3.979
Venitul per actiune (EPS): 27.5930
EPS estimat pentru urmatorul an: 41.2800
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 9.2600
EPS estimat pentru anul curent: 31.9700
Vanzari Q/Q: 0.335
Information on the company's shares
Capitalizare: 712.10
Raport Short: 2.0700
Volumul mediu: 1350640
Volum: 1075471
Modificare saptamanala: -0.12
Modificare lunara: -8.47
Modificare trimestriala: -1.66
Modificare anuala: 24.79
Modificare YTD: -1.66
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 1016.6400
Pretul: 1027.7476
Modificare: +11.1075

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus