Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

General Motors Company

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

General Motors Company este o companie Americana care creeaza, produce si vinde masini, camioane, piese in intreaga lume. In prezent, GM detine 13 marci de automobile: Chevrolet, Opel, Vauxhall, Cadillac, Alpheon, Buick, GMC, Holden, HSV, Baojun, Wuling, Jie Fang si UzDaewoo.  In plus, compania ofera servicii de leasing si finantare pentru masini noi si uzate, prin General Motors Financial Company Inc.

General Motors produce automobile in 37 de tari si are sedii in peste 120 de tari din intreaga lume. Compania a fost lider de piata in vanzarea de automobile, timp de 77 de ani, pana in 2007 - mai mult decat orice alt producator de masini - si in prezent este unul dintre cei mai mari vanzatori de masini in lume. In 2009, GM a dat faliment si a inchis o parte din sucursale, dar la scurt timp a revenit la normal, fiind ajutata de guvernul American. In 2010, GM a facut un IPO, care a fost printre primele 5 din istorie, si a revenit la profitabilitate.

Angajati: 219,000

Anul fondarii: 1908

Sediul central: Detroit, Michigan, United States

Site-ul oficial: www.gm.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 1.471
Dividende: 1.520
Randament din dividente: 3.410
Venitul per actiune (EPS): 5.752
EPS estimat pentru urmatorul an: 5.860
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.530
EPS estimat pentru anul curent: 6.300
Vanzari Q/Q: -0.127
Information on the company's shares
Capitalizare: 62.81
Raport Short: 2.220
Volumul mediu: 12733300
Volum: 11327559
Modificare saptamanala: 11.35
Modificare lunara: 5.7
Modificare trimestriala: 5.06
Modificare anuala: 29.13
Modificare YTD: 5.06
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 42.980
Pretul: 43.105
Modificare: +0.125

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus