Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Facebook

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

Information about company

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume. A fost fondata in 2004 de Mark Zuckerberg si de colegii lui Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin, Andrew McCollum si Chris Hughes, pe vremea cand studiau la Harvard. Initial, site-ul a fost numit Thefacebook si a fost valabil doar in cadrul Harvard. Mai tarziu, se puteau inregistra si alti studenti din cadrul universitatilor din Boston, si apoi si liceenii. Din septembrie 2006, Facebook este accesibil tuturor utilizatorilor din intreaga lume.

Utilizatorii inregistrati pot sa-si creeze un profil, sa adauge alti utilizatori, sa posteze poze, sa trimita mesaje, video-uri si sa creeze diferite grupuri. Totodata, ei pot sa se alaturi grupurilor de utilizatori cu aceleasi interese si sa-si catalogheze prietenii in lista. Din septembrie 2014, reteaua de socializare are 1.35 miliarde de utilizatori activi si 1.12 miliarde de utilizatori activi pe mobil, pe luna. Facebook si-a sustinut IPO in 2012, si trei luni mai tarziu a inceput sa vanda din actiuni, atinan un nou record al capitalizarii de piata de 104 miliarde $.

Angajati: 7,000

Anul fondarii: 2004

Sediul central: Menlo Park, California, United States

Site-ul oficial: www.facebook.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 0.896
Totalul pasivelor: 5.189
Venitul per actiune (EPS): 4.4680
EPS estimat pentru urmatorul an: 6.5400
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.7000
EPS estimat pentru anul curent: 5.3500
Information on the company's shares
Capitalizare: 527.34
Raport Short: 0.9700
Volumul mediu: 14250800
Volum: 20561587
Modificare saptamanala: 10.36
Modificare lunara: -0.7
Modificare trimestriala: 2.93
Modificare anuala: 30.27
Modificare YTD: 2.93
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 180.0600
Pretul: 181.5777
Modificare: +1.5177

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus