Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Ford Motor Co.

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Ford Motor Co. este o companie americana care produce si vinde automobile, piese si accesorii in intreaga lume. Totodata ofera si servicii financiare, prin subsidiara sa Ford Motor Credit Company. Sectorul auto se ocupa cu vanzarea automobilelor sub brandul Ford si Lincoln, precum si de inchirieri si servicii pentru intretinere si reparatii. Sectorul financiar se ocupa de furnizarea serviciilor de asigurare si de achizitionarea bunurilor.

Ford detine o cota de 49% in Jiangling China, 8% in Aston Martin UK si 2.1% in Mazda Japan. Totodata, compania are doua societati mixte in China, una in Rusia, una in Tailanda si una in Turcia. Forbes descrie Ford ca fiind cea mai importanta companie industriala din istoria SUA. Este clasata pe locul 4 in lume pentru volumul de productie pe intreaga sa perioada de existenta. Din 2013, este situata pe locul 3 in America dupa GM si Toyota si pe locul 5 in lume.

Angajati: 181,000

Anul fondarii: 1903

Sediul central: Dearborn, Michigan, United States

Site-ul oficial: www.ford.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 0.924
Dividende: 0.600
Randament din dividente: 4.890
Venitul per actiune (EPS): 0.950
EPS estimat pentru urmatorul an: 1.570
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.420
EPS estimat pentru anul curent: 1.800
Vanzari Q/Q: -0.17
Information on the company's shares
Capitalizare: 49.15
Raport Short: 0.000
Volumul mediu: 35637700
Volum: 32987373
Modificare saptamanala: 10.1
Modificare lunara: 16.31
Modificare trimestriala: -1.08
Modificare anuala: 11.49
Modificare YTD: -1.08
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 12.270
Pretul: 12.375
Modificare: +0.105

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus