Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

The Walt Disney Company

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Walt Disney Company este un conglomerat mass media din America. Fondata in 1923 ca un studio de animatie de Walter si Roy Disney, compania a devenit un lider in Hollywood, detinand 14 parcuri Disneyland si 2 parcuri acvatice, precum si cateva retele de televiziune. Disney este cunoscut in principal pentru studioul de film, fiind cel mai mare din industria cinematografica.

Disney, activeaza si in aria teatrului, muzicii, radioului, publicitatii si media online. In plus, are o diviziune corporativa, ce comercializeaza materiale legate de bradurile sale. Disney se claseaza pe locul doi in lume, in topul retelelor de televiziune. Este componenta a indicelui Dow Jones Industrial Average.

Angajati: 175,000

Anul fondarii: 1923

Sediul central: Burbank, California, United States

Site-ul oficial: www.thewaltdisneycompany.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 12.461
Venit: 2.108
Dividende: 1.560
Randament din dividente: 1.580
Venitul per actiune (EPS): 5.638
EPS estimat pentru urmatorul an: 6.400
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.670
EPS estimat pentru anul curent: 5.760
Vanzari Q/Q: 0.06
Information on the company's shares
Capitalizare: 153.31
Raport Short: 2.080
Volumul mediu: 8086600
Volum: 4651238
Modificare saptamanala: -0.99
Modificare lunara: -7.22
Modificare trimestriala: -7.87
Modificare anuala: -12.26
Modificare YTD: -7.87
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 97.810
Pretul: 99.325
Modificare: +1.515

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus