Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Deutsche Bank AG

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Deutsche Bank AG este cea mai mare banca particulara germana si o prestigioasa corporatie financiara, cu o prezenta proeminenta in Europa, dar si in regiunea Americana si Asiatica-Pacifica. Institutia bancara ofera servicii si produse financiare, cum ar fi, trading, vanzari, fuziuni si achizitii, precum si servicii bancare retail, tranzactii bancare, corporate finance, managementul fondurilor si administrarea de averi pentru persoane fizice, juridice, clienti corporate si institutionali.

In 2009, Deutsche Banck a fost cel mai mare dealer din lume pe piata internationala, cu un procent de acoperire de 21%. Este cea mai mare companie financiara din Germania dupa numarul de angajat si totalul activelor. In 2014, banca a avut in administrare 384.1 miliarde $ de active, un rezultat ce a inregistrat o crestere de 13.7% din 2013 (Scorpio Partnership Global Private Banking Benchmark 2014). Deutsche Bank are 13 milioane de clienti, peste 1.500 de sucursale in Germania si reprezentante in New York, Londra, Moscova, Tokyo, Singapore, Hong Kong, Sydney si Toronto.

Angajati: 98,000

Anul fondarii: 1870

Sediul central: Frankfurt, Germany

Site-ul oficial: www.db.com/

Key Financial Indicators and Ratios
Information on the company's shares
Modificare saptamanala: -100
Modificare lunara: -100
Modificare trimestriala: -100
Modificare anuala: -100
Modificare YTD: -100

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus