Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Cisco Systems

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Cisco Systems este o companie americana, specializata in proiectarea, fabricarea si vanzarea tehnologiilor si serviciilor din domeniul telecomunicatiilor. Este una din cele mai mari companii din lume, specializata in aria tehnologiei de inalta calitate. Corporatia multinationata ofera o gama variata de produse, ce ofera clientului posibilitatea sa cumpere absolut tot ce ii este necesar pentru echipamentele de telecomunicatie, exclusiv de la Cisco Systems.

Compania a dezvoltat un sistem sofisticat de certificare a inginerilor in domeniul retelelor de calculatoare. Deoarece, examinarile verifica informatiile, nu doar pentru produsele Cisco, dar pentru toate tehnologiile si protocoalele retelelor, multe organizatii recunoaste valoare certificatelor profesionale Cisco.  Nivelul de certificare CCIE este unul din cele mai cunoscute certificari in industria IT. Cisco, este componenta a S&P 500, Dow Jones Industrial Average si Nasdaq-100 index.

Angajati: 74,000

Anul fondarii: 1984

Sediul central: San Jose, United States

Site-ul oficial: www.cisco.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 11.927
Venit: 3.147
Totalul pasivelor: 51.764
Dividende: 1.1600
Randament din dividente: 3.4100
Venitul per actiune (EPS): 1.9000
EPS estimat pentru urmatorul an: 2.5500
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.5800
EPS estimat pentru anul curent: 2.4300
Vanzari Q/Q: 0.105
Information on the company's shares
Capitalizare: 171.52
Raport Short: 2.3100
Volumul mediu: 19338900
Volum: 13742981
Modificare saptamanala: -19.45
Modificare lunara: -21.07
Modificare trimestriala: -9.64
Modificare anuala: 6.87
Modificare YTD: -9.64
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 34.1500
Pretul: 34.6359
Modificare: +0.4859

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus