Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Caterpillar Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Caterpillar Inc. este o companie americana care produce echipament greu pentru constructii si industria miniera, motoare diesel, locomotive electrice diesel si turbine cu gaz. Mai mult de atat, compania opereaza in aria finantarii si asigurarii pentru clienti, pintr-o retea globala de dealeri. Este una din cele 30 de companii listate pe indicele Dow Jones Industrial Average.

In completare, compania Americana vinde dreptul de a proiecta si de a fabrica produse sub brandul Caterpillar, cum ar fi imbracaminte, incaltaminte, ceasuri, palarii si alte produse de consum pentru licentele din intreaga lume. Caterpillar este clasata pe primul loc in industrie si pe locul 44 la nivel global (Fortune 500, 2009). Compania are peste 480 de unitati, localizate in 50 de tari de pe cinci continente.

Angajati: 115,000

Anul fondarii: 1925

Sediul central: Peoria, Illinois, United States

Site-ul oficial: http://www.cat.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 13.646
Venit: 1.141
Totalul pasivelor: 64.018
Dividende: 3.120
Randament din dividente: 2.260
Venitul per actiune (EPS): 0.179
EPS estimat pentru urmatorul an: 7.770
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.700
EPS estimat pentru anul curent: 6.360
Vanzari Q/Q: 0.055
Information on the company's shares
Capitalizare: 80.66
Raport Short: 4.900
Volumul mediu: 3432500
Volum: 2496212
Modificare saptamanala: -9.06
Modificare lunara: -15.74
Modificare trimestriala: -13.47
Modificare anuala: 46.63
Modificare YTD: -13.47
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 135.800
Pretul: 136.485
Modificare: +0.685

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus