Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Bank of America

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

See more

Information about company

Bank of America (BofA) este o corporatie financiara multinationala, ce ofera o gama variata de produse bancare si financiare, precum si servicii pentru persoanele fizice, investitori, firme mici si mijlocii, corporatii si guvernele din SUA si cele la nivel international. Principalele domenii de activitate ale companiei include serviciile bancare, serviciile imobiliare, serviciile bancare la nivel global si administrarea investitiilor.

BofA este cea de-a doua institutie bancara din SUA, iar in lume se situeaza pe locul 3, dupa Forbes 2010. In 2009, compania a cumparat banca Merril Lynch, cea mai mare companie de brokeraj din lume. Este una din cele patru mari banci din SUA, alaturi de JPMorgan Chase, Citigroup si Wells Fargo. Compania are filiale in toate statele din America si in alte 40 de tari, ce deservesc peste 50 de milioane de clienti si firme mici.

Anajati: 233,000

Anul fondarii: 1874

Sediul central: Charlotte, North Carolina, United States

Site-ul oficial: www.bankofamerica.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 3.357
Totalul pasivelor: 1893.357
Dividende: 0.48
Randament din dividente: 1.74
Venitul per actiune (EPS): 1.75
EPS estimat pentru urmatorul an: 2.17
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 0.47
EPS estimat pentru anul curent: 1.82
Vanzari Q/Q: 0.0
Information on the company's shares
Capitalizare: 289.52
Raport Short: 1.38
Volumul mediu: 64853600
Volum: 41547850
Modificare saptamanala: -7.37
Modificare lunara: -13.97
Modificare trimestriala: -6.96
Modificare anuala: 23.29
Modificare YTD: -6.96
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 27.39
Pretul: 27.53
Modificare: +0.14

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus