Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Boeing Co.

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

Information about company

Boeing Company este o companie americana specializata in crearea, producerea si vanzarea avioanelor civile, militare, sateliti si rachete. Totodata, ofera suport pentru produse si servicii de leasing, si dezvolta programe in industria spatiala. Boeing este unul dintre cei mai mari furnizori de avioane si echipamente militare din lume. Este cel mai mare exportator in SUA dupa valoarea in dolari si este al doilea cel mai mare contractor de aparare din lume, potrivit venitului din 2013.

Compania are cinci departamente principale:

 • Boeing Commercial Airplanes
 • Boeing Defense, Space and Security
 • Boeing Shared Services Group
 • Engineering, Operations and Technoloy
 • Boeing Capital

Principalele unitati de productie Boeing sunt localizate in Statele Unite si are clienti in peste 90 de tari din lume. In 2013, compania a fost clasata pe locul 30 in Fortune 500 si pe locul 26 in clasamentul World Most Admired Companies. Boeing este componenta a Dow Jones Industrial Average.

Angajati: 168,000

Anul fondarii: 1916

Sediul central:  Chicago, Illinois, USA

Site-ul oficial: www.boeing.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 1.336
Dividende: 5.680
Randament din dividente: 2.210
Venitul per actiune (EPS): 11.414
EPS estimat pentru urmatorul an: 11.060
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 2.510
EPS estimat pentru anul curent: 10.170
Vanzari Q/Q: 0.045
Information on the company's shares
Capitalizare: 152.43
Raport Short: 3.410
Volumul mediu: 3538320
Volum: 1852613
Modificare saptamanala: -21.62
Modificare lunara: -27.46
Modificare trimestriala: -12.67
Modificare anuala: 46.86
Modificare YTD: -12.67
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 257.980
Pretul: 257.885
Modificare: -0.095

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus