Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

American Express

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

American Express este o companie americana multinationala, ce opereaza in aria serviciilor financiare. Compania ofera carduri de credit, carduri de debit si cecuri de calatorie. Cardurile American Express (Amex) sunt printre cele mai populare din lume, dupa Visa si MasterCard. Este una din cele 30 de companii incluse in Dow Jones Industrial Average.

Compania are 4 arii principale de operare:

 • servicii de carduri din SUA
 • servicii internationale de carduri
 • servicii de afaceri globale
 • retea globala si servicii de tranzactionare

American Express opereaza in peste 130 de tari din intreaga lume. In 2013, compania a fost clasata pe locul 51 in Fortune’s 100 Best Companies to Work For si una din Top 20 Most Admired Companies. Amex este totodata listata ca fiind cea de-a 22-a marca valoroasa din lume, asa cum se estimeaza prin BusinessWeek and Interbrand avand o valoare de 14.97 mld $.

Angajati: 63,000

Anul fondarii: 1850

Sediu central: Three World Financial Center, New York, United States

Site-ul oficial: www.americanexpress.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: 1.525
Totalul pasivelor: 132.854
Dividende: 1.40
Randament din dividente: 1.47
Venitul per actiune (EPS): 4.88
EPS estimat pentru urmatorul an: 6.47
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.53
EPS estimat pentru anul curent: 5.85
Vanzari Q/Q: 0.1297
Information on the company's shares
Capitalizare: 84.78
Raport Short: 4.62
Volumul mediu: 3205230
Volum: 1424020
Modificare saptamanala: 3.22
Modificare lunara: -2.56
Modificare trimestriala: -3.51
Modificare anuala: 26.56
Modificare YTD: -3.51
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 95.52
Pretul: 95.91
Modificare: +0.39

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus