Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Amazon.com Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

Information about company

Amazon.com este o companie americana de comert online. Este cea mai mare companie de comert online cu amanuntul din lume. Amazon a inceput ca fiind o librarie online, dar in scurt timp a inceput sa se extinda si sa vanda si DVD-uri, CD-uri, VHS-uri, video-uri si MP3-uri, electronice, jocuri video, software, mobila, bijuterii, jucarii, etc. Totodata, Amazon produce electronice de consum si servicii de cloud computing.

Compania creaza site-uri retail pentru America, Canada, Brazilia, Mexic, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Franta, Olanda, Italia, Spania, Australia, Japonia, China si India. De asemenea, ofera transport international si altor tari pentru o gama variata de produse. Amanazon a fost prima care a descoperit posibiliatile nelimitate ale internetului, cum ar fi posibilitatea de a vine online bunuri si sa se ocupe in acelasi timp de un numar mare de cumparatori.

Angajati: 117,000

Anul fondarii: 1995

Sediul central: Seattle, Washington, United States

Site-ul oficial: www.amazon.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 35.747
Venit: 0.482
Venitul per actiune (EPS): 3.93
EPS estimat pentru urmatorul an: 8.02
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.77
EPS estimat pentru anul curent: 4.24
Vanzari Q/Q: 0.3
Information on the company's shares
Capitalizare: 527.95
Raport Short: 1.21
Volumul mediu: 3382180
Volum: 2896292
Modificare saptamanala: -23.14
Modificare lunara: -26.68
Modificare trimestriala: -5.98
Modificare anuala: 24.25
Modificare YTD: -5.98
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 1105.28
Pretul: 1099.03
Modificare: -6.25

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus