Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

American International Group, Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

American International Group, Inc. este cea mai mare companie de asigurari din SUA, ce opereaza in aria asigurarilor in urma accidentelor, asigurari de viata, de credite ipotecare, de pensionare, de gestionare al activelor si alte servicii financiare. Compania are peste 88 de milioane de clienti in 130 de tari din intreaga lume. In clasamentul Fortune 500 din 2014, a ocupat locul 40.

Compania opereaza in 3 arii principale: AIG Property Casualty, ce ofera servicii de asigurari pentru institutii, societati comerciale si persoane fizice, AIG Life and Retirement, ce ofera asigurari de viata si pensionare, si United Guaranty Corporation, ce ofera asigurari pentru creditele ipotecare.

Angajati: 64,000

Anul fondarii: 1919

Sediul Central: New York, United States

Site-ul oficial: http://www.aig.com

Key Financial Indicators and Ratios
Venit: -1.841
Totalul pasivelor: 406.733
Dividende: 1.280
Randament din dividente: 1.980
Venitul per actiune (EPS): -0.275
EPS estimat pentru urmatorul an: 5.290
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 1.220
EPS estimat pentru anul curent: 3.390
Vanzari Q/Q: 0.0
Information on the company's shares
Capitalizare: 58.51
Raport Short: 2.330
Volumul mediu: 5091590
Volum: 1777399
Modificare saptamanala: 20.9
Modificare lunara: 8.01
Modificare trimestriala: 8.63
Modificare anuala: 8.78
Modificare YTD: 8.63
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 64.610
Pretul: 64.765
Modificare: +0.155

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus