Search

(+357) 22314160

Companii

Choose company:

Apple Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Information about company

Apple Inc. (AAPL) este o organizatie Americana, care proiecteaza, produce si vinde calculatoare, electronice, softaware-uri si serviii online. Cele mai cunoscute produse sunt iPhone-urile, iPad-urile, iPod-urile si MAC-urile. Serviciile online includ App Store, iTunes Store si iCloud.

Apple se claseaza pe locul 2 in topul celor mai mari companii din industria tehnologiei informatiei dupa venituri si pe locul 3 in lume in industria producerii de telefoane mobile. De asemenea, este cea mai mare companie din lume ce este cotata la bursa. Compania opereaza o retea larga de retail in diferite tari si online prin Apple Store si iTunes. Apple se bucura de o loialitate absoluta a brand-ului si este considerat la nivel global ca fiind cel mai valoros brand.

Angajati: 80,000

Anul fondarii: 1976

Sediul central: Cupertino, California, USA

Site-ul oficial: www.apple.com

Key Financial Indicators and Ratios
Sales: 75.872
Venit: 18.361
Totalul pasivelor: 165.017
Dividende: 2.5200
Randament din dividente: 1.5100
Venitul per actiune (EPS): 8.8080
EPS estimat pentru urmatorul an: 11.1700
EPS estimat pentru urmatorul trimestru: 3.7700
EPS estimat pentru anul curent: 9.0000
Vanzari Q/Q: 0.395
Information on the company's shares
Capitalizare: 860.65
Raport Short: 1.9000
Volumul mediu: 28382300
Volum: 26731821
Modificare saptamanala: -4.63
Modificare lunara: -4.87
Modificare trimestriala: -1.55
Modificare anuala: 18.13
Modificare YTD: -1.55
Pretul de inchidere al sesiunii anterioare: 169.0400
Pretul: 166.6241
Modificare: -2.4159

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus