Search

+373 (22) 88-44-84

Calculatoare Financiare

Ajutati-va de calculatoarele noastre pentru a afla detaliile unei tranzactii si administreaza-ti ordinele intr-o maniera eficienta.

Swap Calculator

Instrument

VALUTA CONTULUI

VOLUM(LOTURI)

Swop Scurt (pips):


Swap Lung (pips):

Swap-ul reprezinta comisionul pentru mentinerea unei pozitii deschise peste noapte. Se refera la diferenta dintre ratele de referinta ale celor doua valute tranzactionate si este determinat in functie de tipul de ordin efectuat: cumparare sau vanzare. Swap-urile sunt calculate si aplicate in fiecare noapte de tranzactionate. Miercuri noapte swap-urile sunt triple, pentru a compensa perioada de weekend. Doar introduceti perechea valurara pe care doriti sa o tranzactionati, impreuna cu volumul tranzactiei si moneda contului dvs, si la final dati click pe 'Calculeaza' pentru a determina swap-ul.

PIP value Calculator

Instrument

VALUTA CONTULUI

VOLUM(LOTURI)

Valoare punct:

Calculatorul pentru determinarea valorii unui pip ne ajuta sa determinam valoarea fiecarei pozitii in valuta in care dorim sa tranzactionam. Informatia este foarte importanta pentru a ne confirma ca o tranzactie merita riscul si in a-l evalua cat mai eficient. Tot ce aveti de facut este sa introduceti perechea valutara selectata, marimea volumului si moneda in care aveti contul de tranzactionare, si dupa dati un click pe “Calculeaza”, pentru a determina valorii pips-ului.

Margin Calculator

Instrument

VALUTA CONTULUI

VOLUM(LOTURI)

Marja:

Calculatorul pentu marja este important, pentru ca ne ajuta sa aflam de cata marja avem nevoie pentru a ne garanta o pozitie pe care dorim sa o deschidem. Va ajuta sa va administrati in mod corect tranzactia si sa aflati volumul si levierul necesar, astfel incat sa nu depasiti balanta contului de tranzactionare. Acest lucru este vital, pentru a evita sa intrati in margin call sau stop out. Tot ce aveti de facut este sa alegeti perechea valutara tranzactionata, volumul, levierul si moneda contului. Dupa ce ati dat click pe ‘Calculeaza’, marja va fi aratata in mod automat.

Profit Calculator

Instrument

VALUTA CONTULUI

VOLUM(LOTURI)

PERIOADA (ZILE)

PRET DESCHIDERE

PRET INCHIDERE

Profit:

Inainte sa deschideti o pozitie, este firesc sa va doriti sa stiti ce aveti de castigat sau de pierdut de pe urma acesteia. Calculatorul de profit va ajuta sa determinati rezultatul unei tranzactii si sa decideti astfel daca ar fi profitabila sau nu. Puteti de asemenea, sa introduceti diferite preturi de deschidere si de inchidere pentru a putea compara rezultatele. Tot ce aveti de facut este sa alegeti perechea valutara, marimea tranzactiei, moneda contului dvs, perioada de timp in care doriti sa lasati deschis ordinul, daca vindeti sau cumparati, precum si pretul de deschidere si de inchidere. La final, dati click pe ‘Calculeaza’, pentru a vedea potentialul profit sau pierdere a tranzactiei.

Currency converter

De la

Către

SUMA

REZULTAT:

Calculatorul valutar este un instrument ce va ajuta sa convertiti intre monede diferite. Pentru a-l folosi, alegeti-va valuta, moneda in care doriti sa o convertiti si suma pe care doriti sa o schimbati. La final, dati click pe ‘Calculeaza’ pentru a incheia conversia.

 

Calculatoarele sunt furnizate de TeleTrade ca unelte auxiliare care servesc exclusive in scopuri informative. Datele pentru calcule provin din serverele de tranzacționare ale companiei și ar putea exista întârzieri înainte ca acestea să apară pe site. Datorită posibilei întârzieri de alimentare și a rotunjirii valorilor, rezultatele afișate ale calculului pot să se abată de la valorile efective ale parametrilor aplicabile pe piață.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus