Search

(+357) 22314160

Overviews

Show news:


Authors:
Keep It Simple

16 Iulie 2018 Catalin Chivu

Am afirmat în trecut că, de multe ori, o imagine cât mai simplă ne poate ajuta să plasăm ordine cu un raport risc-recompensă favorabil și, astfel, să valorificam profitabil oscilațiile de preț de pe diferite instrumente tranzacționabile. Este și cazul perechii valutare AUD/USD, pe al cărei grafic D1 am trasat acum câteva luni niște zone de suport/rezistență care, după părerea mea, erau extrem de relevante, cu atât mai mult cu cât evoluția ulterioară le-a validat și confirmat (după cum v-ați obișnuit deja).

Read more

Oportunități favorabile pe indicii europeni

13 Iulie 2018 Catalin Chivu

Referitor la FTSE100, indicele reprezentativ al bursei londoneze, voi repeta exact ceea ce spuneam în analiza din 26.06, căci rămâne valabil tot ceea ce afirmam atunci.

Read more

Bitcoin’s Technicals

12 Iulie 2018 Catalin Chivu

Nu sunt foarte multe de comentat pe marginea graficului BTCUSD. De fapt, mai bine spus, nu sunt multe de adăugat față de ceea ce am afirmat în analiza precedentă, când ajunsesem cu prețul, conform anticipărilor, la zona mea de puternic suport 5800/6000. Și am ajuns aici după ce toate încercările taurilor (din aprilie-mai) de trecere peste zona de rezistență 9700/990 au eșuat.

Read more

Dow Jones în perioada raportărilor

11 Iulie 2018 Catalin Chivu

Odată cu sezonul raportărilor pe Q2 al companiilor americane listate la bursă, să ne aruncăm un ochi și pe evoluția Dow Jones, probabil cel mai cunoscut indice bursier de pe glob (detalii despre acesta găsiți în postarea precedentă "Războiul comercial anulează succesul taurilor").

Read more

Three For The Gold (7)

10 Iulie 2018 Catalin Chivu

Scăderea cotației aurului din ultima perioadă, începută după eșecul străpungerii zonei de rezistență de la 1370 (aflată sub nivelul fibo 38,2 al trendului descendent multianual început de la maximele istorice din septembrie 2011 și terminat în minimele lunii decembrie 2015), a dus cotația, iată, la zona de suport de la 1235/40, chiar la intersecția liniei (albă) ascendente (care unește minimul din 29.11.2015 cu cel din 11.12.2016) cu media mobilă SMA200 de pe W1.

Read more

Consolidare sau scădere?

09 Iulie 2018 Catalin Chivu

După cum bine se observă pe grafic și după cum bine vă amintiți din analizele mele, prețul coborâse la începutul lui iunie sub linia (galbenă) de suport a trendului ascendent în care ne aflam de aproximativ un an, practic de la atingerea minimului de 42$/baril din vara trecută (mă refer, după cum știți, la cotația USCrude, despre cele două tipuri de țiței tranzacționat găsiți detalii aici).

Read more

GBP/USD într-o zonă importantă

06 Iulie 2018 Catalin Chivu

Fibo 38,2 al scăderii post-Brexit continuă să ofere suport pentru GBP/USD, după cum bine se poate observa pe graficul weekly. Căci, după prima testare, a urmat o corecție până în nivelul superior, cel de 50,0, de unde vânzătorii au continuat să pună presiune, readucând cotația la suportul menționat.

Read more

NZD/USD și graficele sale

05 Iulie 2018 Catalin Chivu

Începem cu graficul weekly și constatăm că, pe fondul general de apreciere a monedei americane din ultima perioadă, prețul a coborât (în 27.06), iată, sub dublul suport, reprezentat de nivelul fibo 23,6 al scăderii iulie august 2015 și de linia de suport a marelui canal început în mai 2016.

Read more

EUR/USD In Love With Fibo

04 Iulie 2018 Catalin Chivu

Atrăgeam atenția în postările mele despre faptul că EUR/USD evoluează extrem de tehnic și, astfel, analizele mele grafice ne pot ajuta să valorificăm mai ușor oscilațiile de preț, indiferent de influențele fundamentale. Și nu este o analiză complicată, în sensul că ne putem folosi doar de nivelurile importante, plus eventual o media mobilă, pentru a reuși plasarea de ordine cu un raport risk-reward favorabil.

Read more

Paritatea rămâne deocamdată o nucă tare

03 Iulie 2018 Catalin Chivu

Vorbeam acum aproape o lună, în ultima analiză de pe USD/CHF, intitulată "Istoria se repetă", despre unul dintre postulatele analizei tehnice, care dealtfel dădea și titlul postării respective.

Read more

Market Focus

 • Pretul pretrolului este in scadere ca urmare a tensiunilor din Orientul Apropiat
 • Presa Germana a desmintit afirmatiile cu privire la demisia ministrului de finante al Greciei
 • Banca Angliei, Carney: urmatoarea mutare va fi, cel mai probabil, marirea ratei
 • Mario Draghi: Rata dobanzii de referinta nu va fi modificata in urmatorii doi ani si jumatate.
Iulie 2018
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • 2003
 • 2002
Lun
Mar
Mie
Joi
Vin
Sâm
Dum
1
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Quotes

 1. All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

 2. Quotes disclaimer: The source of all quotes is TeleTrade’s trading server. The information may be transferred to the website with delays. All published quotes are for marketing and informational purposes only and should not be treated as a reliable source of information due to the technical reasons mentioned above. By providing quotes, TeleTrade does not provide any investment advice and will not accept any liability for any loss or damage that may arise from use of this content, inability to access the website, or delay or failure to receive any information provided on this website. Please read our full disclaimer.

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

begin

Pagini

end

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2018 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus