Search

+373 (22) 88-44-84

Licente si Reglementari

CySEC

TeleTrade-DJ International Consulting Ltd este inregistrata ca o Firma de Investitii Cipriota (CIF) sub numarul de inregistrare HE272810 si licentiata de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) avand numarul de licenta 158/11. TeleTrade-DJ International Consulting Ltd este reglementata de Cyprus Investment Services and Activities and Regulated Markets Law din 2007 (Legea 144(1)/2007).

MiFID

TeleTrade-DJ International Consulting Ltd, opereaza, totodata, si sub «Directiva Pietelor de Instrumente Financiare». Aceasta mai este cunoscuta si sub denumirea de MiFID, o lege UE care creeaza un cadru mai sigur serviciilor financiare, statelor membre.

MiFID (Directiva 2004/39/CE A Comisiei Europene) a fost implementata in Cipru de Cyprus Securities and Exchange Commission prin introducerea Legii si a directivelor sale DI144-2007-01 si DI144-2007-02.

Prin CySEC si prin parteneriatul cu ESMA (European Securities and Markets Authority), compania este in conformitate cu reglementarile impuse de MiFID.

TeleTrade este inregistrata si supervizata de EEA ca in toate statele membre ale UE sa furnizeze in mod liber serviciile MiFID in concordanta cu Directiva EU 2004/39/EC. Pentru mai multe detalii mai jos veti gasi toate locatiile noastre actuale care sunt operationale si institutiile de reglementare locale.

Tara Institutia de reglementare
Austria Financial Markets Authority (FMA) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Bulgaria Financial Supervision Commission (FSC) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Cyprus Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Czech Republic Czech National Bank Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Germany Federal Financial Supervisory Authority Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Greece Hellenic Capital Market Commission (HCMC) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Hungary Hungarian Financial Supervisory Authority (HFSA) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Italy Commissione Nazionale per le Societa e la Borsa (CONSOB) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Latvia Financial and Capital Market Commission (FCMC) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Lithuania The Securities Commission of the Republic of Lithuania Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Poland Polish Financial Supervision Authority (PFSA) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Portugal Comissão do Mercado de Valores Mobiliários (CMVM) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Romania National Securities Commission (CNVM) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Spain Spanish National Securities Market Commission (CNMV) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
UK Financial Conduct Authority (FCA) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare
Fujairah, UAE Fujairah Free Zone Authority (FFZA) Vizitati site-ul Institutiei de reglementare

Obtine Informatii

Politica Privata

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus