Search

+373 (22) 88-44-84

Teletrade News

August 2017 18

Colaboratorii holding-ului financiar TeleTrade din Europa, Asia, Africa si America Latina vor deveni imaginea campaniei internationale de publicitate TeleTrade

Castigatorii Primului concurs international corporativ de frumusete Miss & Mister TeleTrade 2017 vor deveni noua imagine a campaniei de publicitate TeleTrade.

In urma deciziei juratilor, castigatorii Concursului sunt 8 colaboratori TeleTrade din Europa, Asia, Africa si America Latina. Conform conditiilor Concursului, compania urmeaza sa semneze un contract de publicitate cu premiantii Miss & Mister TeleTrade 2017, care reprezinta marele premiu in acest Concurs. Imaginile castigatorilor Miss & Mister TeleTrade 2017 vor fi utilizate in campaniile de publicitate foto si video pe teritoriile tarilor in care compania TeleTrade isi desfasoara activitatea.

In continuare, urmeaza ca invingatorii sa se reuneasca in Europa pentru a participa la filmarile pentru reclama. Totodata, castigatorii vor participa la un curs expres de actorie, pentru a se simti mai increzatori in procesul de filmare.

TeleTrade ii felicita pe castigatorii Concursului si le multumeste tuturor participantilor si sustinatorilor care au votat.

Concursul international corporativ de frumusete TeleTrade s-a desfasurat in trei etape, la care au depus cereri peste 40 de participanti. Pentru prima etapa, participantii au pregatit materiale foto si video care au fost analizate si votate cu usile inchise. La voting au participat sute de angajati si colaboratori TeleTrade din diferite tari. Topul celor 15 finalisti prin voting a fost inclus intr-un short-list, iar candidaturile lor au fost propuse juriului format din directorii TeleTrade, manageri si experti pe marketing.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
  • © 2011-2019 Toate drepturile sunt protejate

    Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

    Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

  • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

    TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

  • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

  • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus