Search

+373 (22) 88-44-84

Siguranta fondurilor clientilor

Protejarea investitiei

Securitatea fondurilor clientilor primeaza la TeleTrade. Intotdeauna ne straduim sa asiguram siguranta fondurilor clientilor nostri, prin depozitarea banilor lor in conturi segregate in banci internationale renumite si asigurandu-le un sistem de management al riscului cu o protectie asupra balantei negative.

Pentru a putea asigura siguranta fondurilor clientilor, am adaugat mai jos urmatoarele principii:

 1. Conturi segregate pentru clienti

  Toate fondurile depozitate de clienti in TeleTrade sunt in totalitate segregate de fondurile companiei si sunt pastrate in conturi bancare separate. Avem parteneriate cu cele mai importante banci Europene.

 2. Prevenirea investitiilor dvs de la balanta negativa

  TeleTrade utilizeaza un management de risc si sistem de monitorizare avansat. Acest sistem are grija ca balanta clientului sa nu atinga un nivel mai mic fata de alimentarea initiala, protejandu-l in felul acesta sa aibe pierederi mai mari fata de investitia initiala.

 3. Securitate suplimentara prin intermediul Fondulului de Compensare al Investitorului

  TeleTrade in conformitate cu Legea 144 (I) / 2007, este membru al Fondului de Compensare al Investitorului (FCI), ceea ce semnifica ca, clientii nostri pot sa primeasca compensatii pentru orice plangere provenita din imposibilitatea sau esecul membrului Fondului de a-si indeplini obligatiile financiare. Securizarea creantelor depinde de mai multi factori. Puteti verifica conditiile de eligibilitate in documentul nostru Fondul de Compensare al Investitorului

 4. Standardele CySEC de reglementare

  TeleTrade este lincentiata si reglemantata de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) si se conformeaza tuturor standardelor UE de reglementare. Predam toate rapoartele financiare catre CySEC, inclusiv reconcilierile zilnice de fonduri, si functionam in conformitate cu standardele stricte, inclusiv mentinem o adecvare sufucienta de capital.

Obtine Informatii

Politica Privata

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus