Search

+373 (22) 88-44-84

Depunere/ Retragere de fonduri

TeleTrade ofera standarde inalte de siguranta si incredere. Daca aveti intrebari legate de alimentare/retragere de fonduri, va rugam sa ne contactati, sau puteti sa cititi documentul privind Depunere/ Retragere de fonduri.

TeleTrade ofera standarde inalte de siguranta si incredere. Daca aveti intrebari legate de alimentare/retragere de fonduri, va rugam sa ne contactati, sau puteti sa cititi documentul privind Depunere/ Retragere de fonduri.

Alimentarea fondurilor

Alimentarea fondurilor Paginii Personale.

Acceptam plati in orice moneda. Platile bazate pe moneda dvs preferata se pot credita in contul de tranzactionare in Euro sau Dolari, in functie de alegerea dvs, la cursul valutar din momentul in care fondurile sunt primite.

Pentru a alimenta:

 1. Accesati Pagina dvs Personala
 2. Selectati optiunea de depunere
 3. Alegeti metoda care va avantajeaza
 4. Specificati suma care doriti sa o alimentati
 5. Introduceti detaliile metodei alese la punctul 3 (doar pentru retragere), de exemplu, detaliile contului dvs bancar
 6. Va rugam sa retineti numarul solicitarii dvs - de preferat puteti sa printati.
Retineti:
Inainte sa transferati bani prin intermediul bancii pentru a va alimenta contul, mai intai trebuie sa creati o aplicatie in Pagina Personala si sa luati detaliile contului bancar TeleTrade: acestea trebuiesc folosite doar pentru depunere. Va rugam sa urmati aceste instructiuni si sa printati sau sa salvati informatiile primite.

Retragere de fonduri

Puteti sa retrageti din contul dvs de tranzactionare, fie in contul dvs bancar, fie intr-un alt cont de tranzactionare.

Retineti:
Retragerile din contul de tranzactionare se pot realiza doar la cererea dvs. Trebuie sa completati cererea de retragere de pe Pagina Personala. In cazul in care suma pe care doriti sa o retrageti este disponibila pe contul dvs de tranzactionare, banii vor fi transferati in contul dvs bancar in perioada de timp mentionata in contractul semnat cu noi.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Fb youtube
proficient forex broker teletrade
 • © 2011-2020 Toate drepturile sunt protejate

  Acest site este administrat de TeleTRADE DJ Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines)

  Participarea TeleTRADE în organizațiile de autoreglementare: GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare. Suntem cointeresaţi într-un cadru juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanţii de pe piața financiara internatonala, care lucrează în țara noastră.

 • Informația, prezentată pe acest site, nu este o bază pentru luarea deciziilor de investiții și este predestinată exclusiv pentru scopuri informaţionale.

  TeleTrade este unul dintre fondatorii organizaţiei de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor ale Participanţilor pe Piețele Financiare.

 • Avertizarea despre riscuri: Tranzacţionarea pe piețele financiare (în special tranzacţionarea cu utilizarea de instrumente în marjă) oferă oportunități vaste, și permite investitorilor, dispuși să-și asume riscul de a obține profit mare, dar implică un risc potențial ridicat de pierderi. Prin urmare, înainte de a începe tranzacționarea ar trebui să luaţi în considerare pe deplin admisibilitatea acestor operațiuni din punct de vedere al resurselor financiare disponibile și nivelul de cunoștințe.

 • Politica De Confidențialitate: Utilizarea de informații: utilizarea integrală sau parțială, a materialelor de pe acest site, linkul TeleTRADE este obligatoriu ca sursă de informare. Utilizarea de materiale pe internet ar trebui să fie însoțită de un hyperlink pe site-ul teletrade.md. Importul automat al materialelor si informaţiilor de pe acest site este interzisă.

Contactati-ne
Distribuiti pe
Retelele Sociale
Online
Consultant
Cereti  CallBack
Pagina de sus