Recomandare pentru instalare MetaTrader pentru Mac OS

Terminalul clientului poate fi instalat și utilizat pe calculatoare care rulează Mac OS folosind Wine. Wine - este un software gratuit care permite utilizatorilor de Unix – sisteme identice ce pot lansa aplicații, dezvoltate pentru a fi utilizate în Microsoft Windows. Printre altele, există o versiune de wine pentru Mac OS.

Wine nu este un produs absolut stabil. Acest lucru înseamnă că nu toate funcțiile pot fi declanșate prin aplicarea pentru a funcționa corect.

Pentru a instala pe Mac OS, vă recomandăm să vă folosiți de update-urile disponibile în mod gratuit PlayOnMac. PlayOnMac - acest software ce se bazează pe wine, permițându-vă să instalați cu ușurință aplicațiile bazate pe Windows în Mac OS.

Instalarea PlayOnMac

PASUL 1

Fig. 1. Descărcați PlayOnMac

Pentru a seta PlayOnMac, deschideți site-ul oficial al programului, mergeți la secțiunea Descărcări și faceți clic pe link pentru a descărca cea mai recentă versiune. . (A se vedea. fig. 1).

PASUL 2

Fig. 2. Deschideți DMG

După instalare DMG-pachetul este descărcat, lansaţi-l de la secțiunea Descărcări a sistemului dumneavoastră.

PASUL 3

Fig. 3. Fereastra de configurare

După acest lucru va apărea o fereastră primă de lansare PlayOnMac. După ce faceți clic pe butonul "Next" va începe verificarea de instalare a diferitelor componente necesare pentru muncă.

PASUl 4

Fig. 4. Instalarea XQuartz

Primul dintre componentele necesare pentru lucru este XQuartz. Acesta este un instrument software pentru sistemul de ferestre X Window System în Mac OS. X Window System oferă instrumente și protocoale standard pentru construirea interfeţei grafice de utilizator pentru sistemul de operare UNIX- asemănătoare cu OC.

PASUL 5

Fig. 5. Instalarea XQuartz

Dacă ați instalat deja XQuartz sau doriți să-l setați mai târziu, selectați "Nu instalați XQuartz pentru moment" sau "Am descarcat fișiere pentru mine", respectiv.

Instalarea XQuartz are loc în mai multe etape. Primul pas este de a citi informații importante (Read Me) și a fi de acord cu termenii licenței.

PASUL 6

Fig. 6. Introduceți parola de cont

Înainte de a instala un sistem de securitate Mac OS el necesită să specificați parola pentru contul dumneavoastră.

PASUL 7

FIg. 7. Finalizarea instalării XQuartz

Așteptați finisarea instalării. Pentru ca modificările să aibă efect, trebuie să reporniți computerul.

PASUL 8

Fig. 8. Lansarea Run PlayOnMac

. După ce aţi repornit sistemului, reporniți PlayOnMac din fișierul de instalare în mapa Downloads. Veţi fi salutat din nou de fereastra de start. În acest moment programul de instalare va oferi posibilitatea de a instala fonturile MS Windows, după cum este necesar pentru funcționarea corectă.

PASUL 9

Fig. 9. Adoptarea mesajului de licență

Acceptați acordul de licență și finaliza instalarii. După aceea PlayOnMac va fi gata de utilizare, veți vedea fereastra principală.

Actualizările Wine

PASUL 1

Fig. 10. Actualizarea wine

Pentru a face upgrade la cea mai recentă versiune a Wine, deschide meniul de sus PlayOnMac și selectați Manage Wine Versions.

PASUL 2

Fig. 11. Disponibile pentru instalarea versiuni de Wine

Se va deschide o fereastră cu versiuni disponibile pentru a instala Wine. Selectați cea mai recentă versiune (1.5.21 la data publicării).

PASUL 3

Fig. 12. Descărcarea și instalarea Winului

Mutați cea mai recentă versiune a wine in partea dreapta a ferestrei. După acest lucru va începe procesul de instalare. La finalizarea procesului de instalare, noua versiune a Winului va apărea în panoul din stânga PlayOnMac wine versions. Apoi, puteți închide această fereastră și continua cu instalarea terminalului.

Instalarea terminalul

PASUL 1

Fig. 13. Instalarea terminalului

Pentru a instala programul descărcați programa de instalare. "MetaTrader". Când descărcarea este completă, lansați fișierul de instalare. Acesta va fi deschis automat cu ajutorul PlayOnMac.

PASUL 2

Fig.14. Instalarea terminalul

După aceasta, se va lansa procesul de instalare a terminalului, este important să treceți prin toate etapele lui.

PASUL 3

Fig. 15. Crearea unui tichet

La momentul cînd instalarea este completă PlayOnMac va solicita să creați tichete pentru componentele terminalului - terminalul clientului, precum și codul de editor MetaEditor MetaTester.

PASUL 4

Fig. 16. Pornirea terminalul

După ce creați tichetele necesare puteți începe să lucrați cu terminalul de tranzacționare. Pentru a începe, faceți dublu clic pe el în PlayOnMac.

Tranzactionarea prin intermediul acestor programe se calculă la propriul risc.Luați cunoștință cu caracteristicile și funcțiile acestor aplicații înainte de a începe tranzacționare. Dacă nu aveți experiență, începeți să testați pe un cont demo.