Cât de mult puteți câștiga pe Forex

Tranzacționînd corect ținînd cont de toate regulile de gestionare a banilor, randamentul mediu al comerciantului este de la 5,2% până la 80-100% pe lună. Această variație este asociată cu particularitățile tranzacționării a unor traderi și a diferitelor condiții de piață.

FACTORII CE DETERMINĂ PROFITUL:

Situația pe piață

Mișcările valutare puternice și bine previzibile pot să apară cu regularitate diferită. Acest lucru se datorează:

  • Intensitatea apariției situațiilor favorabile.

    Uneori situația de a efectua tranzacții profitabile apare de mai multe ori pe zi. Uneori una sau două tranzacții trebuie să fie așteptate o săptămână întreagă

  • Volumul și viteza de creștere sau scădere a prețului.

    De exemplu tranzacția a fost făcută la cel mai bun preț și la momentul potrivit în conformitate cu toate normele de comerț poate duce la o situație de piață de 500 dolari, iar altele 2.000 dolari.

Mărimea depozitului

Profitul este strâns legată de mărimea depozitului. Dacă contul este mic este necesar să se utilizeze tactici atente ale comerțului și se omit multe tranzacții potențial profitabile. Un cont cu valoare mai mare permite să efectuezi tranzacții fiabile cu sume bune, iar fiabilitatea medie a tranzacției ia valoare minimă de valută. Această abordare ne permite să ridicăm nivelul de profit mai mult.

Gradul strategiei de tranzacționare cu risc.

Profitul depinde de restricțiile privind cantitatea de toleranță la risc. Aceste restricții se stabilesc de sine stătător de trader, în funcție de mărimea depozitului și de situația lor financiară personală. În cazul în care traderul ia în gestionare contul investitorului, limita de tranzacționare de regulă este stabilită de investitor.

CÂT CÂȘTIGĂ UN TRADER

Cel mai bun lucru despre cît de mult puteți câștiga pe piață sunt rezultatele tranzacționării. De obicei ei nu împărtășesc informația altor despre profiturile lor.

Datorită proiectului «Master-Invest» unele dintre aceste informații au fost puse la dispoziție. Mai jos puteti gasi cele mai bune rezultate Masters comerciale (comercianții de Master-Invest»).Mai jos puteti gasi cele mai bune rezultate a traderilor Masteri (traderii proiectului "Master-Invest")

Doriți să aflați mai mult? Înscrie-te la pregătire!

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.