Piata valutara internationala

Puteți auzi de multe ori că tranzacționarea pe piețele financiare pare un joc de ruletă în cazinou. Numai aici se pune accent pe evoluția cursului de schimb. Vei ghici- veți cîștiga dacă nu banii vor merge la broker.

Unii oameni devin traderi în speranța numai pe norocul lor. Ei sunt nesăbuiți în acțiunile lor, nu urmăresc tendințele, nu analizează situația pieței și iau decizii bazate pe intuiția lor. Acest lucru corespunde comportamentului de jucători în jocurile de noroc. Rezultatul final al unor astfel de traderi este mereu același - se pierde mult din depozit și se încetează să se tranzacționeze cu încredere pe piețele financiare și că e practic e imposibilă.

Pentru a tranzacționa pe piețele financiare profitabil, este necesar să se percepe procesele care au loc pe ele. Primul pas este de a renunța la asocierea cu jocuri de noroc. De preferință chiar deloc în discursul său expresia «joc piață», «pentru a reda Forex», «pentru a juca în instrumente financiare», «Play valută».

Pentru tranzacționarea de succes este nevoie să însușiți cîteva postulate:

  • Piețele financiare nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc. Ratele de schimb și valoarea altor active nu depind de noroc, dar sunt rezultatul efectelor combinatecu o varietate de factori economici..
  • Este imposibil de a câștiga în mod constant pe piețele financiare și în același timp se bazează pe noroc. Fără înțelegerea proceselor economice care au loc pe piețe, nu poți deveni un comerciant de succes. Abilitatea de a înțelege modelele și de a face predicții corecte - iată succesul afacerii tale.
  • Tranzacționînd pe piețele financiare, este important să nu vă pierdeți capul și să nu cedați pasiunii. Prin urmare un comerciant trebuie să fie capabil de a dispune în mod corespunzător de capital și de a gestiona emoțiile lor, cunoscînd psihologia de tranzacționare.

Citiți despre:

Doriți să cunoașteți mai multe?Înscrieți-vă pentru pregătirea gratuită!

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.