Totul despre piețe și CFD

Această secțiune este concepută special pentru cei care doresc să înțeleagă ce perzintă piețele financiare și modul în care pe acestea este posibil de a câștiga.

BROKERII

Brokerii sau companiile de brokeraj, sunt organizații care mediază între client și piață, care furnizează accesul la activitatea pe piețele financiare. În momentul de față, pe piețele financiare, brokerii dezvoltă activ o gamă de instrumente de tranzacționare, oferind astfel clienților lor posibilitatea de a merge dincolo de cadrul operațiunilor comerciale, de exemplu, pot tranzacționa pe diferența dintre prețurile diferitelor instrumente de schimb prin contracte CFD.

aflați mai mult

CUM SĂ ÎNCEPEȚI SĂ TRANZACȚIONAȚI PE PIEȚELE FINANCIARE?

Este simplu să tranzacționați pe piețele financiare. Mult depinde de dorința și determinarea Dvs. Pentru a începe tranzacționarea aveți nevoie a descărca în computer un program special — platforma de tranzacționare și să deschideți un cont demo, care vă permite să vă familiarizați cu procesul de tranzacționare, fără a cheltui banii proprii. Apoi, ar trebui să treceți pregătirea , iar apoi să începeți să tranzacționați pe un cont real.

aflați mai mult

CUM SĂ DESCHIZI UN CONT?

Este simplu să deschideți un cont. Acest lucru poate fi realizat de unul singur prin studiul personal sau prin completarea formularului online (vă va contacta consultantul nostru și va explica pe pași cum să deschideți un cont) . Detaliat despre forma de suplinire și extragere a banilor din cont se poate face prin cardul de credit Visa și MasterCard, prin transfer bancar, WebMoney sau alte modalități comode Dvs. Detaliat despre posibilitățile de suplinire/extragere puteți să vă informați în cabinetul personal.

aflați mai mult

CUM SĂ FACEȚI BANI PE PIEȚELE FINANCIARE?

Banii de pe piețele financiare se câștigă din cauza diferenței ratelor de schimb.

Mecanismul de tranzacționare este simplu: cumperi, de exemplu, 1 euro pentru 1.2 dolari și așteptați până când euro se apreciază la 1,3 dolari. Odată ce acest lucru se întâmplă, vindeți euro și primiți un profit de 0,1 dolari. Desigur, comerțul are loc cu volume mari. Și în funcție de volumul schimburilor comerciale sunt în creștere și profiturile.

aflați mai mult