Ce înseamnă CFD

CFD (eng. Contract pe diferențe, CFD) - contracte pe diferența prețurilor a diferitor active de bază. Cel mai des, ele sunt activele care sunt tranzacționate pe piețele financiare. La încheierea contractului, o parte este de acord de a livra unei alte părți o diferență între valoarea curentă a activului și valoarea sa la sfârșitul contractului. În acest caz contractul nu implică transferul de drepturi de proprietate a activului de bază.

De obicei în CFD nu sunt specificate perioada de expirare, iar contractul poate fi reziliat la cererea uneia dintre părți, care a acordat un astfel de drept.

Contractele CFD au apărut în anii 1980 în Anglia. Atunci ele au fost încheiate numai prin diferența de prețuri la acțiuni. Astăzi aceste contracte sunt încheiate pe aproape toate instrumentele de schimb.

Înainte de apariția instrumentelor de tranzacționare CFD tranzacționarea pe bursele internaționale (de exemplu, acțiuni și mărfuri) putea fi efectuată doar de participanții cu capital mare, deoarece costul intrărilor tranzacției pe bursele de valori valora sute de mii de dolari. CFD au deschis accesul la tranzacționare pe instrumente bursiere cu o gamă diversă pentru persoanelor cu niveluri diferite de capital. Pentru încheierea unor astfel de contracte, este suficient ca contul să fie de 2.000 dolari.

BENEFICIILE CFD

La tranzacționa pe CFD cu TeleTrade beneficiați de:

  • Cîștigați în orice tendință pe piață: pe creștere, și la scăderea prețurilor activelor.
  • Alegeți dintr-o serie mare de piețe și instrumente de tranzacționare.
  • Primiți venit pe piețele hîrtiilor de valori și de mărfuri pe piețele internaționale cu un capital de start redus.
  • Asigurați riscurile financiare din variațiile prețurilor în viitor.
  • Primiți dividende de la acțiuni (în cazul în care activul suport pentru contractele CFD sunt acțiunile) *.

* La tranzacționarea cu contracte pe diferențele CFD TeleTrade stabilește o modificare a dividendului - «ajustarea divident»: suma care se plătește în contul clientului în cazul în care data primirii dividendelor de la poziția deschisă de client să cumpere și sunt amortizate când are loc vânzarea

TELETRADE OFERĂ POSIBILITATEA DE A CÂȘTIGA PRIN CFD PE URMĂTOARELE ACTIVE DE BAZĂ:

  • Aur;
  • Argint;
  • Petrol;
  • acțiuni ale New York Stock Exchange, unde sunt postate companii mari cum ar fi Bank of America, General Electric Company, Intel Corporation, Johnson și Johnson, Coca-Cola Company, Corporation McDonalds, și multe altele;
  • futures pe indicele de hîrtiilor de valori ....

Doriți să aflați mai mult? ? Înscrieți-vă la pregătirea gratuită!

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.