FOREX Pentru începători


GC TeleTrade - un lider recunoscut în domeniul consultanței și de studiu profesional al piețelor financiare. Tranzacţionarea cu noi vă oferă posibilitatea de a câștiga venituri în orice situație economică.

 

Aceast compartiment vă va ajuta să înțelegeți piețele financiare și CFD

El este conceput special pentru cei care doresc să se familiarizeze cu lumea interesantă, încîtantă și fascinantă a finanțelor.

Materialul didactic sub formă de grafic și analiză a acestora:

 • va arată cum și cât de mult aţi fi putut câștiga săptămână trecută;
 • va explica modul cum influenţează factorii fundamentali pe schimbarile de preț a diferitor active;
 • veţi studia elementele de bază ale analizei de piață.

Cu noi veţi învăța cum să faceţi tranzacții pe piețele financiare și profit din comerț.

Informația colectată în această secțiune, vă va permite să faceţi primii pași în lumea piețelor financiare.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre el, a înțelege cum funcționează piețele și modul în care acestea pot face bani, vă aşteptăm la cursurile noastre.

La aceste cursuri traiderii experimentaţi vor împărtăși cu Dvs cunoștințele lor și vor discuta:

 • Cum funcţionează piețele financiare;
 • Cum sunt efectuate tranzacţiile;
 • Cum să tranzacționați să beneficiaţi de profit;
 • Cum să vă protejați de pierderi în timpul tranzacționării;
 • Cum să prognozaţi tendințele pieței.

Cursurile pot fi frecventate la distanță sau la cea mai apropiată reprezentanţă TeleTrade.

aflaţi detaliiCERERE PENTRU PREGĂTIRE GRATUITĂ Investiții

CE ADUCE BANI PE PIEŢELE FINANCIARE

Prețurile pentru diferite instrumente financiare depind de mai mulți factori. Identificarea mai multor grupuri de factori fundamentali. Pentru a tranzactiona profitabil, este important să se înțeleagă modul în care acești factori afectează prețul și să fie capabil să facă prognoze pe baza analizei lor. Mai jos puteti vedea exemple din viața reală, cum arată această analiză.

Factorii fundamentali care afectează piețele financiare:

 • Factorii financiari
 • Factorii politici și impactul știrilor
 • Factorii economici generali
 • Dezastrele naturale și catastrofele

Valuta

Valuta - este instrumentul cel mai volatil . Dar anume variabilitatea este calitatea sa de bază . Acesta oferă o oportunitate pentru o perioadă scurtă de timp pentru a obține profit mare. Piața valutară este cea mai mare piață din lume și are cea mai mare lichiditate . Piața valutară nu se poate prăbuși în ansamblu, ca piaţa de capital, de la căderea unei valute în raport cu valoarea medie a altei monedei care crește . Câştigarea pe diferenţă a ratelor de schimb, poate avea loc în orice direcție a cursului. Chiar și în criză, din diversitatea de perechi valutare puteţi alege pe cel care va fi mai convenabil pentru Dvs pentru a face bani .

Aurul

Aurul - este un instrument așa-numit de protecție care este potrivit pentru conservatori. Investirea în el a propriilor bani, puteți conta pe siguranța lor pentru o perioadă lungă de timp . De obicei , prețul la aur este stabil, și se stabileşte pe termen lung . Cu toate acestea , într-o perioadă de incertitudine pe piețe, investitorii au crescut în mod semnificativ cererea pentru acest instrument , ceea ce face ca prețurile la aur să devină mai volatil . În această situație ,cel mai relevant este tranzacţionarea CFD pe aur , care oferă posibilitatea de a câștiga atât pe creșterea prețului activului cât și pe descreşterea sa .

Petrolul

Petrolul - este în primul rând o materie primă , care este folosit în mod constant pentru crearea de energie . Valoarea sa în lume este limitată . Deși prețul la el depinde de cerere și ofertă , o mare influență asupra sa sunt, de asemenea circumstanțele politice . Principalele țări - furnizori de petrol reglementează prețurile la petrol , și chiar dacă este o scădere a cererii, tendința rămâne de a se menține la un anumit nivel . Toți acești factori pledează în favoarea petrolului ca activ de investiții pe termen lung . Cu toate acestea , pe termen scurt este posibil să se câștige. Acest lucru se poate face cu ușurință prin tranzacționarea pe futures pe petrol prin CFD . În acest caz , puteţi câştiga cu orice tendință a pieţii , atât în creștere , la fel şi pe scăderea prețului de bază a activului,şi anume a petrolului.

Acţiunile

Acţiunile-acesta este un instrument clasic de investiții , care a fost întotdeauna în sfera intereselor marilor investitori care doresc să câștige , prin dezvoltarea și creșterea companiilor. Pe pieţele hârtiilor de valori sunt postate cantităţi mari de acțiuni ale diferitelor companii. Pentru a câştiga din ele , va trebui să fiţi la curent cu evenimentele macroeconomice, să monitorizaţi companiile de știri corporative şi să înțelegeţi situațiile financiare create. Dezavantajul semnificativ în tranzacţionarea cu activele este suma mare pentru a intra pe piață(aproximativ 25.000 dolari ).
Tranzacționarea pe acțiuni prin intermediul CFD permite tranzacţionarea cu sume mai mici și în același timp, să câștigaţi pe creșterea prețului acțiunilor și scăderea lor.

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.