Proiecte TeleTRADE pentru investiții profitabile

Împreună cu TeleTrade poți investi profitabil banii, cu alte cuvinte - de a majora capitalul, fără ca să lucrați pe piețele financiare personal. Acest lucru va fi realizat de către traderii cu experiență, iar compania noastră vă va ajuta să alegeți cei mai bune dintre ei.

«Trader personal» înscrie-te la consultație

Trader personal — este un proiect independent, care permite investitorilor și traderilor să comunice unul cu celălalt. Proiectul a fost de cooperare cu succes timp de 10 ani. În acest timp, a fost creată cea mai mare bază de manageri, care au mulți ani de experiență de succes.

Clienții care folosesc serviciile programului "Trader Personal", primesc venit din investițiile lor, urmând câțiva pași simpli:

  • obțin informații despre comercianții de succes;
  • aleg un comerciant manager profesionist;
  • primesc un profit.

«TRANZACTIONARE SINCRONIZATA»inscrieti-va pentru o consultare

TRANZACTIONAREA SINCRONIZATA — combina perfect atat avantajele Investitorului cat si cele ale Traderului permitandu-le sa castige in acelasi timp.

Pentru Investitori

Acest serviciu reprezinta o oportunitate de a face profit, ajutandu-va de cunostintele traderului. Obtineti un venit prin copierea tranzactiilor traderilor selectati de dvs, in mod automat. Nu este necesar sa luati o decizie cu privire la fiecare tranzactie, si mai mult de atat, dvs sunteti cel care ia decizia cand sa va opriti din tranzactionare.

Pentru Traderi

Acest serviciu reprezinta o oportunitate de a obtine o recompensa (comision) pentru ca permite Investitorilor sa copieze din contul dvs. Cu cat sunteti mai sus in Clasament, cu atat este mai mare limita investitorilor la care va puteti conecta, ceea ce duce la castigarea unor recompense mai mari.

Avantajele Tranzactionarii Sincronizate:

  • Control – Puteti sa copiati tranzactiile in mod automat, si deasemenea puteti sa va deconectati in orice moment, pentru o perioada de timp sau definitiv, de la un trader selectat de dvs.
  • Educatie – Invatati prin analizarea ordinelor executate de Traderi si va dezvoltati acuratetea deciziilor propriilor tranzactii, pregatindu-va astfel pentru a tranzactiona individual.
  • Transparenta – Clasamentul Traderilor se modifica zilnic, conform unui sistem bazat pe scoruri, obiectiv si usor de inteles.

CLASAMENTUL TRADERILOR DIN CADRUL PROIECTULUI “TRANZACTIONARE SINCRONIZATA”.

Vă rugăm sa ne contactați și experţii vă vor ajuta să determinaţi modul cel mai potrivit pentru Dvs de a investi.

 

Consultanţii TeleTrade:

  • Vor explica modul în care puteți efectua investiții pe piață;
  • Împreună cu Dvs vor dezvolta norme și principii prin care vor gestiona capitalul Dvs;
  • Vor ajuta în dezvoltarea strategiei de investiții;
  • Vor lua în considerare posibilitatea ca veţi face un profit cu ajutorul tranzacţionării traderilor profesionişti independenți .

Proiectele noastre vă vor ajuta să găsiți cei mai buni traderi care vor crește capitalul Dvs. Aflați mai multe despre cum să investiţi și particularităţile proiectelor noastre de la consultanţii TeleTrade.

ÎNSCRIE-TE LA CONSULTAŢII REFERITOR DE PROIECT

În cazul în care orașul Dvs nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.