Pregătirea la distanță

Dacă nu aveți timp sau posibilitatea de a participa la cursuri la birouri - studiu pe piețele financiare poate fi de la distanță.

PARTICULARITĂŢILE PREGĂTIRII LA DISTANŢĂ

 • prezentarea consilierului personal pe piețele financiare;
 • instruire introductivă și apoi mai aprofundată în studiul piețelor financiare;
 • program individual de studiu;
 • posibilitatea de fi instruit în orice locație unde există acces la internet;
 • cursurile și discuţia cu profesorii sunt deținute sub formă de conferințe video în Skype;
 • începătorii cursului beneficiază de cărți și clipuri video de instruire cu autorii experți ai companiei . În textele prevăzute și filme se conține toate informațiile de care are nevoie să stăpînească cu succes comerțul în piețele financiare .
Înscrierea la pregătire investirea

PENTRU CINE ESTE PRECONIZAT ACEST CURS?

Pentru acei care nu vor în mod regulat să frecventeze biroul sau locuiesc departe.
Pentru cei, care cunosc şi care nu pot călători zilnic la birou, sau doresc individual să aleagă locul şi timpul pentru pregătire.
Pentru cei, care asimilează materialul mai eficient nu în auditoriu, dar prin intermediul video.

AVANTAJE PROGRAMULUI PREGĂTIRII LA DISTANŢĂ ÎN TELETRADE

Principalul avantaj este consultantul personal, astfel încît să puteți găsi raspunsul la orice intrebari legate de piețele financiare 24 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, datorită unui telefon sau pe internet.

Consultantul personal:

 • Creează pentru Dvs., un curs de formare individuală;
 • Veți primi toate materialele necesare pentru studiere, inclusiv şi lecţii video;
 • Va răspunde la orice întrebare pe piețele financiare și va ajuta pentru să faceţi primul antrenament cu tranzacțiile;
 • Va explica și arata în exemple cum să tranzacționați, pentru a evita riscurile și maximiza profitul;
 • Va fi mereu alături în drumul spre succesul pe piețele financiare încă de la începutul studiului și de-a lungul timpului colaborării cu compania.

ÎN CE MOD VOI PRIMI CUNOŞTINŢE ?

Studiul este format din trei componente: auto-studiu, dicuţii individuale cu un consilier personal și elaborarea practică a strategiilor de tranzacționare pe piață. Volumul de aceste componente sunt optim echilibrate pentru a vă reuşi cît mai repede posibil.

Instrumentele pregătirii la distanţă

 • Teorie.Filme ştiinţifice, prelegeri , cărţi și articole .
 • Discuții Consultarea cu superiorul dumneavoastră este efectuată prin intermediul Skype. Datorită posibilităţilor programului , veţi putea nu doar vorbi cu consilierul , dar și să primiţi sfaturi valoroase privind tranzacţionarea în timp real.
 • Practica. Lecţiile practice sunt posibile pe conturi educaţionale cît şi pe cele reale. Totul depinde de dorinţa şi cunoştinţele Dvs. Avantajul deosebit al acestor cunoştinţe este o oportunitate pentru consultant de a vedea fereastra Dvs., a terminalului la monitor . Dvs., la rîndul său aţi putea de asemenea, de a observa terminalul consultantului. Acest tip de antrenament a devenit o realitate datorită programului Skype " arată ecranul” . Prin urmare încercările Dvs., de la început de a tranzacționa individual pe cont propriu se pot transforma în lecţii interesante și productive.

Toate împreună vor permite nu numai să restrîngeţi cunoștințele teoretice ci de asemenea să acumulaţi o experiență unică. În plus dezvoltarea de abilități practice are loc la un moment convenabil pentru Dvs., și din orice locație adecvată.

TREPTELE EDUCAŢIONALE ÎN TELETRADE

 • 1 treaptă. Nivelul inițială

  Cînd veţi decide să treceţi pregătirea și o să vă înregistraţi, veţi fi ataşat la un consultant. Mai întâi de toate, el va oferi materiale de instruire. Cu ajutorul lor, veţi învăţa conceptele de bază și veţi afla:

  • Ce prezintă piețele financiare?
  • Cine sunt participanții săi?
  • Cum și de ce au loc tranzacţiile?
  • Datorită la ce se poate cîștiga pe piețele financiare?

  Familiarizarea cu conceptele de bază Dvs. cu ajutorul programei Skype veţi contacta cu consultantul de supraveghere, căruia veţi pune întrebări și veţi putea discuta cele văzute.

 • 2 treaptă. Nivelul mediu

  Dacă după prima etapă de formare sunteți interesat de piețele financiare, consultantul vă va expedia următoarele materiale din care puteţi afla mai multe detalii despre modul de tranzacţionare pe piețe. În a doua etapă puteți începe deja să studiaţi strategiile de tranzacționare, familiarizați-vă cu tipurile de analize care sunt necesare în scopul de a face tranzacţii profitabile.

  La această etapă începe practica. Veţi deschide un cont demo și cu ajutorul curatorului veţi încerca să faceţi prima tranzacţie.

 • 3 treaptă. Nivel avansat

  Încercîndu-vă puterile în tranzacţionarea în formă de antrenament, intelegînd modul de a face bani pe piețele financiare, puteți deschide un cont real la TeleTrade și veţi obține profit real.

  Consultantul Dvs va continua să vă susțină. El vă va învăța să tranzacţionezi la un nivel mai profesional. Veţi discuta diferite strategii de tranzacționare specifice pentru diferite situații de pe piață, veţi face cunoștință cu noi metode de analiză . În detaliu cu exemple din practică, veţi discuta comportamentul traderilor în circumstanțe diferite. Rezultatul va fi de a construi un sistem de tranzacţionare propriu , care este proiectat pentru a asigura succesul dumneavoastră pe piețe. La crearea acesteia, consultantu va lua în considerare particularitățile personalităţii Dvs. și calitățile individuale pentru a face tranzacţionarea mai confortabilă pentru Dvs.

CE VOI PRIMI EU DUPĂ ABSOLVIREA CURSULUI?

Principalul lucru pe care îl veţi acumula sunt cunoștințele și abilitățile cu care puteți cîștiga pe piețele financiare. În plus, veţi fi capabil să continuaţi să vă bazaţi pe sfaturile și ajutorul practic al consultantul. El vă va supraveghea lucrul Dvs pentru toată durata de cooperare cu TeleTrade.

COSTUL CURSULUI

Preţul pentru instruirea introductivă (5 lecții individuale), indiferent de gradul de pregătire anterior, este gratuit. Costul pentru programele mai complexe puteţi să le găsiţi în cel mai apropiată reprezentanţă TeleTRADE.

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.