Curs de pregătire la birou

Pentru cei care au dorința de a fi instruiți în birourile de reprezentanţă TeleTrade, compania oferă o gamă de programe de pregătire, care oferă o abordare individuală a fiecărui client.

Deja din prima zi de pregătire vi se prezintă consilierul Dvs., personal care:

 • Va elabora programe de instruire cu un raport optim de teorie și practică;
 • Vă ajută la construirea strategiei de tranzacționare cu caracter personal;
 • Va fi consilierul Dvs pe piețele financiare;
 • Vă va asigura împotriva riscurilor veţi învață să găsiţi deciziile optime de tranzacționare.

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.

Pentru cine este elaborată pregătirea la birou?

 • Pentru cei care preferă ontactul direct cu consilierul și lectorul.

 • Pentru cei carora le place să lucreaze în atmosferă de audiență.

 • Pentru cei care sunt interesați să împărtășească și să facă schimb de cunoștințe cu alți studenți.

Avantajele prigătirei la oficiu

Abordare individuală
Pregătirea în TeleTrade este individuală. Aceasta este prezentată nu doar într-o listă de teme. Procesul de educaţie Dvs., îl faceţi cu consilierul luînd în consideraţie ocuparea de lucrul Dvs., și de acele obiectivele pe care intenționați să le realizaţi.

Consultantul personal
Consultant Dvs., personal va oferi sprijin pe tot parcursul formării, și apoi va deveni un asistent de încredere și consilier cu privire la toate aspectele legate de tranzacţionarea pe piețele financiare.

Imersiune completă în atmosfera de tranzacționare pe piaţă
Luînd decizia de a învăța să tranzacţionaţi pe piețele financiare în TeleTRADE, veți obține o adevărată experiență practică. În timpul lecțiilor veţi fi capabil împreună cu alți studenți de a construi strategii personale de a face cele mai bune decizii de tranzacționare în diferite situații. Procesul întreg de instruire este supravegheat de traderi experimentaţi care în orice situație vor da sfaturi utile de consiliere și pe conturi reale vor arată cum trebuie să acționaţi.

Abilitatea de a comunica cu cei mai buni traderi
În paralel cu programul general de formare puteți vizita master-classurile celor mai buni traderi profesionişti care vor impărtăşi cu voi experienţa lor de tranzacționare de succes pe diferite piețe.

procesul de studiere

Studiul în TeleTrade - interesant și util. Programele sunt construite în așa fel încît acestea sunt combinate optim cu lecții teoretice și practice.

Principalele forme de pregătire la birou

 • Cursuri și seminarii despre ce sunt piețele financiare, modul în care acestea funcționează și cum poți cîștiga pe ele.
 • Lucrul cu un consultant care va ajuta la înțelegerea întrebărilor emergente, vor creea programe individuale, precum și vor da aport semnificativ atunci cînd va fi vorba de a alege cele mai bune strategii pentru tranzacționare.
 • Practica timp în care Dvs., tranzacționaţi pe contul de educaţional (puteți pe real) intră sub supravegherea consultantul.
 • Seminarii tematice realizate de profesioniști și dedicate diferitor aspecte ale comerțului pe piețele financiare.
 • Workshop-uri conduse de comercianți de succes, de formare a instrumentelor de tranzactionare speciale și tactici care îmbunătățesc în mod semnificativ eficiența comerțului.
 • sesiuni de joc vor permite să scăpaţi de barierele psihologice și vor oferi o oportunitate de a elibera întregul potențial pentru o tranzacționare de succes.
 • Pregătirea și analiză analitică de la cei mai buni traderi ai companiei.
 • Exerciții practice într-un grup. Împreună cu alți studenți puteți construi și testa strategiile lor de tranzacţionare.

Preţul cursului

Pregătirea la birou este gratuită și este format din 5 lecții: 4 lecţii teoretice și test. Toţi beneficiază de literatură disponibilă. Pentru mai multe informații despre cursuri avansate, precum și seminarii și master-class-uri pot fi găsite în cel mai apropiat birou de reprezentanţă.

CERERE PENTRU PREGĂTIREA GRATUITĂ

Pregătire gratuită
În cazul în care orașul Dvs. nu este indicat, selectați orașul situat cel mai aproape de Dvs. Consultanții TeleTRADE vor lua legătura cu Dvs. și vor da explicații despre opțiunea de colaborare cu compania noastră, cea mai convenabilă pentru Dvs.