Participarea TeleTRADE în organizaţiile de autoreglementare

GC TeleTrade se concentrează pe dezvoltarea de reglementare a piețelor financiare din Republica Moldova. Suntem interesaţi în cadrul juridic de înaltă calitate, asigurând maximum de confort pentru toți participanții la piețele financiare care operează în țara noastră.

TeleTrade este unul dintre fondatorii organizației de autoreglementare a parteneriatului non-profit "Centrul de reglementare a instrumentelor și a tehnologiilor financiare extrabursiere", precum și în calitate de membru al Comisiei privind Reglementarea Relaţiilor de pe Piețele Financiare.

GC TeleTRADE - MEMBRU în SRO NP «TSRFIN»

Bazată pe ani de experiență, și fiind interesați în reglementarea legislativă a piețelor financiare, un grup de companii TeleTrade a devenit una dintre principalii inițiatori și participanți la crearea de OAR NP "CRINTF".

În planurile OAR NP "CRINTF" sunt dezvoltarea normelor, standardelor și normelor oficiale de reglementare a piețelor, care sunt axate pe protejarea intereselor tuturor participanților săi și, în primul rând, a traderilor. Participanții la parteneriat sunt împărțiti în grupuri corespunzătoare activităților lor de bază și gradul de fiabilitate.

GC TeleTrade este inclusă în grupa A - furnizorii de servicii de pe piețele financiare care îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță și capital propriu.

GC TeleTRADE - MEMBRU în KROUFR

CRRPF- Comisia de Reglementare a Relaţiilor pe Piețele Financiare.

Aceasta este o organizație non-profit care are ca scop dezvoltarea serviciilor și reglementarea relațiilor de pe piețele financiare

Membrii CRRPF sunt cele mai mari piețe financiare, care caută să se asigure o protecție maximă a drepturilor investitorilor și comercianților.

Compania TeleTrade este unul dintre fondatorii organizației care oferă clienților noștri o protecție juridică garantată a activității lor.

CRRPF

Scopurile CRRPF:

 • asigurarea și coordonarea acţiunilor participanților la piețele financiare internaționale;
 • asistență pentru a minimiza riscurile participanților la piețele financiare internaționale;
 • dezvoltarea și punerea în aplicare a normelor și standardelor de operațiuni pe piețele financiare internaționale, inclusiv principiile de etica în afaceri, concurența loială, soluționarea litigiilor și a dezacordurilor dintre părțile pe piețele financiare internaționale
 • crearea unui fond de asigurare pentru clientii care se ocupă în centrele de dealing – membri CRRPF;
 • asistență în organizarea condițiilor de îmbunătățire a calității participanților la piețele financiare internaționale;
 • asistenţă la îmbunătățirea cadrului legislativ și de reglementare a piețelor financiare internaționale;
 • abordarea informativ-analitică a serviciilor și a principiilor de pe piețele financiare internaționale;
 • efectuarea cercetărilor de conduită privind tendințele și perspectivele de pe piețele financiare internaționale, introducerea de noi tehnologii.

Domeniul principal CRRPF:

 • Rezoluția de probleme și dispute ale participanților la piețele financiare internaționale;
 • Certificarea participanților ale piețelor financiare internaționale;
 • Asigurarea respectării obligațiilor participanților certificați de pe piețele financiare internaționale.