Компании

Choose company:

Volkswagen AG

Performance of Stocks

Stock Market News

    No news

Information about company

Volkswagen AG este un grup multinational German de automobile. Grupul este unul dintre cele mai mari producatori auto, fabricand automobile, SUV-uri, camioane, utilitare, motociclete si motoare. Volkswagen AG produce automobile sub brand-urile Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Skoda, Porsche (din 2011), MAN, Scania, Neoplan, Ducati si Volswagen.

Are doua mari segmente: servicii financiare (se ocupa cu finantarea, leasing-ul si managementul de flote) si auto (automobile, vehicule comerciale si departamentul Porsche Holding).

Volkswagen este cel mai vandut brand al grupului si cel mai mare producator auto German. Potrivit 24/7 Wall Street website, Volkswagen Golf, Beetle si Passat sunt in top 10 cele mai vandute masini din toate timpurile. Volkswagen este clasat pe primul loc in cheltuirea fondurilor pe cercetare si dezvoltare, fata de ceilalti producatori auto (2011). Grupul multinational detine 48 de companii auto in 15 tari europene si 6 tari din America, Asia si Africa si are operatiuni in peste 150 de tari din lume. Volkswagen AG este o componenta a indicelui DAX.

Angajati: 370,000

Anul fondarii: 1937

Sediul central: Wolfsburg, Germany

Site-ul oficial: www.volkswagenag.com

Key Financial Indicators and Ratios
Information on the company's shares
Modificare saptamanala: -100
Modificare lunara: -100
Modificare trimestriala: -100
Modificare anuala: -100
Modificare YTD: -100