Servicii

Companie TeleTrade a fost înființată în anul 1994. Astfel pentru mai mult de 20 de ani, noi creem pentru clienții noștri cele mai confortabile condiții pentru tranzacționare pe piețele financiare.

 • Trading

  Tranzacțiile pe piețele financiare se realizează prin intermediul internetului. O mare parte din operațiunile de tranzacționare se realizează prin platforma MetaTrader.

  La noi veți putea tranzacționa cu:

  *CFD - este un instrument financiar derivat, care vă permite să faceți un profit pe diferența de prețurile diferitelor active tranzacționate pe piețile fianciare internaționale și pe piețele de mărfuri (aur, argint, petrol, acțiun, etc.). Activul pe diferența de preț pe care se încheie contractul, se numește activul de bază a contractului CFD. Acest instrument vă permite de a extrage veniturile, precum pe creștere așa și pe scăderea prețului activului de suport, care este un avantaj absolut în contextul crizei, cînd pe piețele financiare se stabilește trend descendent.

 • Serviciile de consultanță

  Specialiștii noștri vă vor ajuta să rezolvați toate problemele, legate de tranzacționarea în valută sau cu contractele CFD. Ei vă vor oferi explicații privind situația dificilă de pe piață, recomandînd, momentul în care ar fi mai bine să deschideți o tranzacție și cum să vă protejați de riscurile posibile.

  Pentru clientii noștri, noi oferim serviciul de oformare a strategiei de tranzacționare individuale. Acesta include:

  • definirea caracteristicilor individuale ale persoanei (psihotipului, specificul de comportament în situație de conflict);
  • depistarea preferințelor de profit și a riscurilor;
  • selecția de instrumente de tranzacționare și oformarea de strategii de tranzacționare personalizate.
 • Consultanță în întrebările ce țin de managementul activelor și investițiilor

  Experții TeleTRADE consultă clienții după alegerea modalităților de a investi. Acest serviciu este pentru cei care doresc să cîștige pe piețele financiare, dar care din anumite motive nu pot efectua tranzacționarea independent.

  În particularitatea acestui serviciu experții noștri:

  • consultă clienții despre formele, în care pot fi gestionate activele;
  • împreună cu clientul dezvoltă normele și principiile după care clientul gestionează capitalul său;
  • ajută clienții în dezvoltarea strategiei lor investiționale;
  • analizează posibilitățile, în care clientul poate primi un profit, prin intermediul tranzacționării a comercianților independenți și profesioniști.

  Pentru ca investitorii să găsească mai ușor traderi, care vor majora capitalul lor în TeleTrade au fost create proiectele «Trader personal» și «Master-Invest».

  «Trader Personal» — o platformă independentă, care a fost creat la inițiativa investitorilor și traderilor pentru a face schimb de informații și să-și caute parteneri. Aici este prezentă cea mai mare bază de date ai managerilor pe active, care arată un rezultat constant ridicat de tranzacționare. Proiectul activează cu succes de peste 9 ani.

  Proiectul permite investitorilor:

  • să primească informația despre traderii de succes, care tranzacționează cu valutele sau contractele CFD;
  • de a alege un trader, cu ajutorul căruia investitorul va putea primi profit de la tranzacționarea cu valută și CFD.

  «Master-Invest» — un proiect ce permite traderilor investitorilor, care nu au experienţă sau timp pentru a tranzacţiona, o supraveghere permanentă şi minuţioasă a pieței, să cîștige datorită cunoștințelor și abilităţilor traderilor experimentați — ai Maeştrilor

  Prin utilizarea programelor de ultimă generaţie investitorii au posibilitatea să:

  • monitorizarea tranzacţiilor ai Maeştrilor și alegerea dintre ei, de către Investitori ale căror strategii au mai mare succes;
  • transpunerea, în mod automat, a tranzacţiilor Maeştrilor selectaţi, pe contul de tranzactionare.
  • a primi profit proporțional cu profiturile Maeştrilor, aşa precum întregul proces de tranzacționare ai investitorilor, va repeta pe deplin procesul de tranzacționare ai unuia sau al întregului grup de Maeştri aleşi de ei.

  Serviciul complex de brokeraj privind piața de capital din Ucraina — Compania «Master Brok» una dintre primele din țară a început să lucreze pe piața de capital din Ucraina. Pînă în prezent, ea a obținut o vastă experiență în tranzacționarea cu hîrtiile de valoare, precum a dobîndit competență complexă a serviciilor de brokeraj, care lucrează cu hîrtiile de valoare. Compania oferă servicii de brokeraj, atît pe bursa valutară cît și pe piața hîrtiilor de valori.

 • EDUCAȚIE

  Principala direcție a centrului de formare TeleTrade este de a pregăti profesioniști pentru a lucra pe piețele financiare.De pregătirea traderilor compania este preocupată mai mult de 11 ani. Cursurile în TeleTrade sunt unice în felul lor de a fi, deoarece :

  • Conceput pentru persoanele cu diferite niveluri de pregătire, de la începători și terminînd cu profesioniștii din cel mai înalt nivel;
  • Se ia în considerare preocupaţiile, ceea ce înseamnă timpul alocat acestora, precum şi locaţia lor. Ele sunt compuse din partea teoretică şi practică.

  Toate programele combină teoria cu practica de tranzacționare pe un demo (pentru începatori) sau un cont real (pentru cei care au deja experiență în tranzacționare).

  Persoanelor, care finalizează cu succes cursurile, le sunt acordate certificate și li se ofere posibilitatea de fi angajaţi în cadrul companiei.

 • Analiza şi Noutăţile

  În TeleTrade lucrează analişti de cel mai înalt nivel, care monitorizează în mod constant modificările pe piețele financiare, pe baza cărora se oformează rapoarte și prognoze.

  Atfel de cercetări analitice informează traderii despre acţiunile care pot afecta piețele și îi va ajuta să facă decizii corecte în tranzacţionare.

  Clienţii TeleTrade primesc de asemenea acces gratuit la știri Dow Jones și de la alte agenții informaţionale.