Despre Companie

GC TeleTrade

TeleTrade - oferă investitorilor din întreaga lume servicii pe piața financiară internațională, inclusiv accesul la comerț cu o gamă largă de instrumente financiare.

aflați mai mult

Servicii

GC TeleTrade ofera urmatoarele servicii: acces la tranzacțiile pe piețele financiare; servicii de consultanță; consilierea privind gestionarea activelor și a investițiilor; instruirea pe piețele financiare; analiză și noutăți.

aflați mai mult

ONORARII

Grupul Companiilor TeleTrade operează pe pieţele financiare mai mult de 19 de ani, având grijă de îmbunătățirea periodică a calității serviciilor prestate. Activitățile companiei au remarcat în mod repetat tot felul de premii și onorarii, ceea ce face posibil să deţină o poziție de lider în clasamentul companiilor care furnizează servicii pe piețele financiare în țările CSI.

aflați mai mult

Activități educaționale

Scopul companiei TeleTrade în educație este de a oferi cunoștințe și abilități necesare pentru a preda activitatea de comercializare eficient pe piețele financiare. Experții companiei îşi împărtășesc cunoștințele lor despre piețele financiare cu ajutorul mass-media, precum și organizarea de diverse traininguri și seminarii pentru specialități financiare studenților din universitățile de top precum şi clienților.

aflați mai mult

Responsabilitate Socială

GC TeleTrade acordă o atenție deosebită punerii în aplicare a diverselor proiecte sociale. În proiectele special care vizează sprijinirea celor care vor construi viitorul nostru: copiii și tinerii talentați.

aflați mai mult

Program de parteneriat

GC TeleTrade se avîntă spre creștere și dezvoltare. Vă invităm să vă alăturaţi afacerii noastre și de a face un profit împreună cu noi. Va oferim următoarele forme de cooperare: Broker reprezentant franciza.

aflați mai mult

Press center

GC Teletrade are o politică deschisă și relații de prietenie cu mass-media. În această secțiune veți găsi toate informațiile necesare despre companie: kit de press, contactele speakerilor și publicațiile privind activitățile GC TeleTRADE .

aflați mai mult

Lucrul în TeleTrade

GC TeleTrade este unul dintre cei mai mari angajatori de pe piețele financiare. Compania se străduie să creeze un mediu confortabil pentru angajații lor. Acesta este motivul pentru care GC TeleTrade este deținătorul a două premii prestigioase pentru politica sa de personal: «Pentru crearea de locuri de muncă» și «Angajatorul anului pe piața financiară».

aflați mai mult

Noutăți